Povezane vesti
(Video) Šokantno putinovo priznanje: Spavao sam uz pištolj, sa njim sam bio mirniji!
Kurir 15.03.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu novinaru Andreju Kondrašovu govorio o odlukama koje je morao da donosi na funkciji predsednika Rusije. Putin je govorio i o prošlosti. Prisetio se događaja iz devedesetih godina, kada se život u Rusiji… »
Spavao sam sa puškom i hteo sam da radim kao taksista: Objavljeni nepoznati detalji iz Putinovog života (video)
Pravda 15.03.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin je ispričao kako je za vreme banditskih 90-ih godina, kako ih u Rusiji nazivaju, morao da leže u krevet sa puškom i kako je hteo da postane taksista. Nepoznati detalji iz biografije Vladimira Putina osvanuli su u drugom… »
Vesti dana »
Uprava Policije Crne Gore: Državljani Srbije kojima je zabranjen ulazak imali transparente "Srbija pobeđuje", uređaj za komunikaciju... (FOTO)
N1 Info pre 13 minutajoš 40 povezanih
Odbačena krivična prijava protiv trojice policajaca zbog ubistva na Senjaku: Tužilaštvo tvrdi da su snimci sa kamera pokazali da nisu bili u restoranu kad i ubijeni Baja
Nova pre 13 minutajoš 43 povezane
Viz er optužuje državu da mu ugrožava poslovanje u Srbiji, Direktorat kaže - regulatorne izmene ne ograničavaju pravo saobraćaja avio-prevoznicima
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
Dojave o bombama stigle u više škola širom Srbije, Ministarstvo prosvete navodi da su lažne
Danas pre 4 satijoš 26 povezanih