Povezane vesti
Miljana Kulić: Završila sam u policiji jer sam Dušanu Svilaru napisala u poruci VUĆI ĆE TI SE CREVA PO BEOGRADU! Tu rečenicu…
Svet & Skandal 15.03.2018
Miljana Kulić pričala je danas u “Zadruzi” kako je po prvi put završila u policiji i kako je zavedena među maloletne delikvente. “Dušan Svilar mi se mnogo dopadao, dopisivali smo se i čuli telefonom. U jednom momentu on je prestao da mi se javlja i ja… »
Dušan Svilar prvi put otvoreno O ZLOSTAVLJANJU MILJANE KULIĆ: EVO KROZ ŠTA JE PROŠAO SA TRUDNOM ZADRUGARKOM!
Svet & Skandal 15.03.2018
Trudna učesnica “Zadruge” Miljana Kulić spominjala je danas pobednika takmičenja “Zvezde Granda” Dušana Svilara, nakon čega se on oglasio! Miljana je zadrugarima danas u dvorištu pričala kroz kakvu njenu torturu su prolazili pevači koji su joj se… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

U Čileu pronađena tela četvorice rudara koji su bili zarobljeni u urušenom rudniku
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana