Povezane vesti
Deterdžent u fontani deo politike "mi smo kreteni"
Mondo 16.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je pokušaj uništavanja fontane na Slaviji sipanjem deterdženta deo politike "mi smo kreteni". Foto: Mondo/Goran Sivački U Beogradskoj hronici na RTS juče je objavljen snimak na kojem se vide osobe koje u… »
Vesić: Sipali deterdžent u fontanu na Slaviji
Danas 15.03.2018
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je večeras da su dve za sada neidentifikovane osobe pokušale da pokvare fontanu na Slaviji, tako što su u nju sipali deterdžent. Gostujući na Radio televiziji Srbije, on je istakao da u gradu postoji manja grupa ljudi… »
Huligani na Slaviji Sipali prašak pa se slikali pored fontane, snimile ih sigurnosne kamere! (video)
Večernje novosti 15.03.2018
Goran Vesić prokomentarisao da u Beogradu postoji "manja grupa ljudi koji zarad ostvarivanja svojih političkih ciljeva uništavaju sve što se u Beogradu uredi ili izgradi" U Begradskoj hronici na javnom servisu večeras je objavljen snimak na kojem se vide… »
Vesti dana »

Dragan Đilas: Hapšenja nisu igrokaz, nego posledica rada troje tužilaca
Glas Šumadije pre 1 satjoš 77 povezanih

Deca od 5 i 17 godina zadržana u bolnici: Katastrofa na seoskoj slavi u Pavlovcu, dvadesetoro ljudi otrovano
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 53 povezane

Nikitović: Ljudi izgleda vole da gledaju Zvezdu i Partizan sa gomilom stranaca, a mi se pitamo gde su deca?
Sportski žurnal pre 37 minutajoš 39 povezanih