Povezane vesti

Šta je general SAD rekao o Srbiji (video)

Mondo 16.03.2018
Ministarstvo odbrane Srbije zadovoljno je što je pojašnjeno da, izjava američkog generala Kurtisa Skaparotija da ga "Srbija i srpsko stanovništvo unutar Balkana najviše brinu po pitanju ruskog mešanja i uticaja", nije stav Pentagona. Foto… »

"Zadovoljni smo pojašnjenjem Pentagona, evo i transkripta"

B92 16.03.2018
Zadovoljni smo što je pojašnjeno da izjava generala Skaparotija da ga "Srbija unutar Balkana najviše brine po pitanju ruskog i uticaja", nije stav Pentagona. To je saopštilo Ministarstvo odbrane Srbije. Ministarstvo u saopštenju navodi i da zbog… »

Šta je rekao američki general Skaparoti?

RTV 16.03.2018
BEOGRAD - Ministarstvo odbrane saopštilo je da je zadovoljno što je pojašnjeno da, izjava američkog generala Kurtisa Skaparotija, da ga "Srbija i srpsko stanovništvo unutar Balkana najviše brinu po pitanju ruskog mešanja i uticaja", nije stav… »

Šta je rekao Skaparoti

Danas 16.03.2018
Ministarstvo odbrane zadovoljno je što je pojašnjeno da, izjava generala Skaparotija, da ga „Srbija i srpsko stanovništvo unutar Balkana najviše brinu po pitanju ruskog mešanja i uticaja“, nije stav Pentagona. Ministaastvo je, kako se kaže u… »

Ministarstvo zadovoljno jer je pojašnjeno da izjava Skaparotija nije stav Pentagona

RTS 16.03.2018
U saopštenju Ministarstva odbrane se navodi da je to Ministarstvo zadovoljno time što je pojašnjeno da izjava generala Skaparotija, da ga "Srbija i srpsko stanovništvo unutar Balkana najviše brinu po pitanju ruskog mešanja i uticaja", nije stav… »

Vesti dana »