Povezane vesti

Prštale uvrede i psovke! Marija Ana rekla Filipu da je seks bio nikad gori, on pobesneo i izgovorio užasne reči! (VIDEO)

Prštale uvrede i psovke! Marija Ana rekla Filipu da je seks bio nikad gori, on pobesneo i izgovorio užasne reči! (VIDEO)

Telegraf 16.03.2018
Još jedna svađa Marije Ane i Filipa Đukića, ovaj put su prštale uvrede i psovke. Marija Ana i Filip Đukić posvađali su se po ko zna koji put, a ovaj put reč je bila o seksu, odnosno Filipovoj izjavi da je sa njom samo zbog seksa. Ušla si ovde… »
Voleo bih da je ubace, pa da vidiš! Đekson otkrio šta bi sve uradio kada bi njegova bivša ljubav ušla u Zadrugu! (VIDEO)

Voleo bih da je ubace, pa da vidiš! Đekson otkrio šta bi sve uradio kada bi njegova bivša ljubav ušla u Zadrugu! (VIDEO)

Telegraf 16.03.2018
Filip je pričao o Mariji Ani, a onda je Đekson progovorio o svojoj bivšoj devojci Tijani. Budući da se Filip Đukić i Marija Ana konstantno svađaju, te raskidaju i mire se, njihov odnos bio je jedna od tema zadrugara. Nisam ja slepac, znam šta… »
Ušla si ovde kao pevačica, a ispostavilo se da si ku*va! Milan i Marija Ana se žestoko posvađali, pljuštale najteže…

Ušla si ovde kao pevačica, a ispostavilo se da si ku*va! Milan i Marija Ana se žestoko posvađali, pljuštale najteže…

Telegraf 16.03.2018
Do svađe je došlo zbog uloge koju je Marija Ana odbila da glumi u novom zadatku Velikog šefa. Zadrugari su dobili zadatak od Velikog šefa da pripreme prvu epizodu serije "Ljubav na zadrugarski način", ali tu je već nastao problem, jer nisu mogli da… »
Majka Ksenije Pajčin neutešna na ćerkinom grobu, prijatelji u suzama, a poruka nepoznatog muškarca govori koliko svima…

Majka Ksenije Pajčin neutešna na ćerkinom grobu, prijatelji u suzama, a poruka nepoznatog muškarca govori koliko svima…

Telegraf 16.03.2018
Pop princeza punih osam godina nije među nama. Ksenija Pajčin tragično je nastradala na današnji dan, 16. marta 2010. godine. Pop princezu, kako su je zvali, iz pištolja je usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, u njenom stanu u Nikšićkoj 5 u… »
Džejeva ćerka trudna, Adil čeka drugo dete!

Džejeva ćerka trudna, Adil čeka drugo dete!

Telegraf 16.03.2018
- Ana još nije saopštila ovu srećnu vest svom ocu Džeju, ali nema sumnje da će se on mnogo obradovati kada sazna - navodi izvor blizak Ani Ramadanovski. Džejeva ćerka Ana je trudna, i ovo će njoj i njenom suprugu Adilu Maksutoviću biti drugo… »
Obožavali su se, a njegove pobede stavila je i u spot: Ovu pesmu je Ksenija Pajčin posvetila našem slavnom fudbaleru…

Obožavali su se, a njegove pobede stavila je i u spot: Ovu pesmu je Ksenija Pajčin posvetila našem slavnom fudbaleru…

Telegraf 16.03.2018
Danas, 16. marta navršava se punih 8 godina od ubistva Ksenije Pajčin. Iza Ksenije Pajčin ostala je velika tuga, lepe uspomene na nju i ono što je radila, brojni hitovi, kao i nikad do kraja ispričane priče o ljubavnim romansama koje i danas… »
Detinjstvo joj je promenio jedan događaj, nije podnosila laž, a i danas kažu da se lepša nije pojavila: Osam godina od…

Detinjstvo joj je promenio jedan događaj, nije podnosila laž, a i danas kažu da se lepša nije pojavila: Osam godina od…

Telegraf 16.03.2018
Ksenija je ostala upamćena kao devojka puna energije, a njene kolege sa estrade i danas ističu da nije bilo vernijeg prijatelja od nje. Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada ju je ubio njen tadašnji dečko… »
Kija je u ovoj seriji negativac, ja tu ne vidim nikakav problem! Evo šta Gagi sada misli o vezi Lune i Slobe (foto) (video)

Kija je u ovoj seriji negativac, ja tu ne vidim nikakav problem! Evo šta Gagi sada misli o vezi Lune i Slobe (foto) (video)

Telegraf 16.03.2018
- Sve što se izdešavalo meni je ok. Zašto ljudi to osuđuju? To se dešava u stvarnom životu - rekao je Gagi. Gagi Đogani je gostujući u studiju televizije "Pink" u Šimanovcima stao u odbranu svoje ćerke Lune Đogani. On je naveo da ne vidi… »

Vesti dana »