Povezane vesti

Filip te je razvalio! Kija i Mića se užasno posvađali, on progovorio o njoj i Đukiću, izneo šokantne detalje! (VIDEO)

Filip te je razvalio! Kija i Mića se užasno posvađali, on progovorio o njoj i Đukiću, izneo šokantne detalje! (VIDEO)

Telegraf 16.03.2018
Kija i Mića vikali su jedno na drugo, posle rasprave koju je Kockar imala sa Radanovićem. Kija i Lepi Mića posvađali su se prethodne noći, nakon rasprave koju su imali Kija i Sloba u kojoj je ona rekla kako je dan nakon njene i Slobine svadbe, njegova… »
Ne dam da pljuje moje roditelje: Besni Sloba opleo po Kiji, a onda je Luna pomenula pare i otkrila šta će da radi kada se on…

Ne dam da pljuje moje roditelje: Besni Sloba opleo po Kiji, a onda je Luna pomenula pare i otkrila šta će da radi kada se on…

Telegraf 16.03.2018
- Ti moraš da shvatiš da je to gotova priča, samo taj papir da se razreši - ubeđivao je Sloba Lunu. Sloba Radanović je nakon rasprave sa svojom, još uvek zakonitom ženom Kijom Kockar, izašao u dvorište gde je sa Lunom Đogani opleo po Kristini. Tvoja… »
Tvoja majka je dan posle svadbe klela našu ljubav! Kija i Sloba se žestoko sukobili, ona iznela detalje o kojima nikad nije…

Tvoja majka je dan posle svadbe klela našu ljubav! Kija i Sloba se žestoko sukobili, ona iznela detalje o kojima nikad nije…

Telegraf 16.03.2018
Bračni partneri "na papiru" imali su verbalni okršaj, nakon puštanja snimka na kojem Kija plače u izolaciji. Kija Kockar i Sloba Radanović imali su žestok okršaj prethodne noći, nakon što su ukućani gledali snimke koji im je produkcija puštala. Tako je… »
Ukućani gledali snimak seksa Mine i Tome, Đekson vrištao od smeha, a onda je ona otkrila ko ima veći ponos i počela je…

Ukućani gledali snimak seksa Mine i Tome, Đekson vrištao od smeha, a onda je ona otkrila ko ima veći ponos i počela je…

Telegraf 16.03.2018
Zadrugari su umirali od smeha dok su gledali akciju Mine i Tome. Dok su ukućani gledali snimak žestokog seksa Mine i Tome, vrištali su od smeha, a potom su konstatovali da je ovo bio prvi "pravi" seks u "Zadruzi" Zadrugari gledali snimak na kojem Kija… »
Zadrugari gledali snimak na kojem Kija plače posle čestitke Slobinih roditelja za Lunu, besna Đoganijeva poručila: Boli me…

Zadrugari gledali snimak na kojem Kija plače posle čestitke Slobinih roditelja za Lunu, besna Đoganijeva poručila: Boli me…

Telegraf 16.03.2018
Lunu nisu pogodile Kijine suze, i žestoko se posvađala sa Kristinom. Dok su ukućani gledali snimak uplakane Kije, Luna nije mogla da izdrži i ponovo se posvađala sa Kristinom. Neću da budem poznata, odustajem! Anabela progovorila o povlačenju iz javnosti… »

Vesti dana »