Повезане вести
Заев: Македонија неће бити држава Албанаца
Мондо 16.03.2018
Премијер Македоније Зоран Заев оценио је да је одлука македонског председника Ђорђа Иванова да не потпише Закон о језицима "флагрантно кршење Устава, али и кукавичкук". Фото: АП Пхото/Валентина Петрова "Жао ми је што је… »
Да ли ће Закон о употреби језика у Македонији успорити евроинтеграције?
Вечерње новости 16.03.2018
Премијер Зоран Заев је у Скопљу на маргинама Форума о владивини права у Југоисточној Европи, оценио да поменути закон неће ништа променити у Македонији нити ће нарушити њену заједничку будућност. „Поправно“ изгласавање Закона… »
Заев: Одлука Иванова је кукавичлук и флагрантно кршење Устава
Бета видео 16.03.2018
СКОПЉЕ - Премијер Македоније Зоран Заев оценио је данас да је одлука македонског председника Дјордја Иванова да не потпише Закон о језицима ``флагрантно кршење Устава, али и кукавичкук``.``Жао ми је што је председник државе… »
Заев: Одлука Иванова је кукавичлук!
Вести онлине 16.03.2018
Премијер Македоније Зоран Заев оценио је да је одлука македонског председника Ђорђа Иванова да не потпише Закон о језицима "флагрантно кршење Устава, али и кукавичлук". - Жао ми је што је председник државе одлучио буквално да не… »
Заев: Одлука Иванова кршење Устава и кукавичлук
РТС 16.03.2018
Закон о употреби језика нити ће променити ишта у Македонији нити ће омести њену будућност као државе свих грађана, наводи македонски премијер Зоран Заев. Одлука председника Ђорђа Иванова да не потпише закон јасно је кршење… »
Слободна Европа 16.03.2018
Премијер Македоније Зоран Заев оценио је данас да је одлука македонског председника Ђорђа Иванова да не потпише Закон о језицима "флагрантно кршење Устава, али и кукавичкук". "Жао ми је што је председник државе одлучио буквално… »
Заев: Одлука Иванова је отворено кршење Устава, али и кукавичлук
Курир 16.03.2018
Премијер Македоније Зоран Заев оценио је данас да је одлука македонског председника Ђорђа Иванова да не потпише Закон о језицима "отворено кршење Устава, али и кукавичкук". "Жао ми је што је председник државе одлучио буквално да… »
Нови магазин 16.03.2018
Премијер Македоније Зоран Заев оценио је данас да је одлука македонског председника Ђорђа Иванова да не потпише Закон о језицима "флагрантно кршење Устава, али и кукавичкук". "Жао ми је што је председник државе одлучио буквално… »
Заев: Одлука Иванова кукавичлук и флагрантно кршење Устава
Н1 Инфо 16.03.2018
Премијер Македоније Зоран Заев оценио је да је одлука македонског председника Ђорђа Иванова да не потпише Закон о језицима "флагрантно кршење Устава, али и кукавичлук". "Жао ми је што је председник државе одлучио буквално да не… »
Вести дана »

Вучић код цара: Председник Србије се састао са Нарухитом у царској палати у Токију: Важни економски споразуми
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Остварење америчког сна у Србији кошта нас око милион евра
Блоомберг Адриа пре 9 минутајош 1 повезана