Повезане вести
Ђукић добио велико појачање за финиш сезоне!
Мондо 16.03.2018
"Радио сам сатима и сатима, од седам ујутру, али сам имао само један циљ и истрајао сам", казао је Небојша Косовић. Фото: МН Пресс Крај агоније! Везиста црно-белих Небојша Косовић је почетком септембра на утакмици Црне Горе… »
"Због повратка сам тренирао од седам ујутру"
Вести онлине 16.03.2018
Фудбалер Партизана Небојша Косовић изјавио је данас да је срећан што ће се после шест месеци паузе због повреде ускоро вратити на терен и истакао да му је најтеже било што против Викторије из Плзења није могао да помогне… »
Таман за крај сезоне: Доктор је рекао „Кићо, спреман си“
Моззарт спорт 16.03.2018
Небојша Косовић добио дозволу да се врати на терен. У завршни део сезоне, кад се буде решавало питање освајача титуле и Купа Србије, Партизан улази јачи за - Небојшу Косовића. Преглед у Риму, код чувеног доктора Паола… »
Косовић: Хвала селектору што ме је позвао... Једва чекам да станем уз аут линију
Спортски журнал 16.03.2018
Косовић је лепе вести из Рима поделио са читаоцима Партизановог сајта. Урађена је и последња контрола код професора Паола Маријанија у Риму који је уз параф на папиру и усмено – спреман си, дао дозволу Партизановом везисти… »
Враћа се ‘заборављени’ везиста: Партизан улази још јачи у финиш сезоне!
Хот спорт 16.03.2018
У тим Мирослава Ђукића ускоро ће и званично да се врати Небојша Кића Косовић, који се од септембра прошле године опоравља од операције предњих укрштених лигамената и менискуса. Како сам истиче, не може да дочека да поново обуче… »
Небојша Косовић спреман за игру: "Шест месеци као шест година"
Спортске.нет 16.03.2018
Везиста Партизана коначно је потпуно здрав и спреман да конкурише за састав шампиона Србије. Небојша Косовић је опорављен, спреман за тренинге и игру, а за сајт Партизана рекао је да не може да опише колико је срећан што је у… »
Вести дана »
Влада Србије сутра одлучује о судбини НИС-а - Министарка енергетике поручила: Пред нама су можда најтеже одлуке у историји
Курир пре 3 минутајош 50 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Дијана Хрка ушла у 14. дан штрајка: Њено стање стабилно и непромењено
Недељник пре 4 сатијош 10 повезаних
Мишко Ражнатовић се смеје жоцовој изјави: Увек неки проблем са играчима, пре дискотеке, сада телефони!
Хот спорт пре 1 сатјош 24 повезане