Повезане вести
Ниси ништа посебно, пољубио те јер је чуо да сам га оставила! Кија и Луна се жестоко посвађале, Коцкарева изговорила све што…
Пресс 16.03.2018
Кија Коцкар и Луна Ђогани посвађале су се током питања гледалаца. Питања новинара унела су нове немире у Белу кућу, а као и претходних шест месеци најжешћа је била свађа Кристине Кије Коцкар и Луне Ђогани. Због ове песме су се… »
Кија се занела причајући о идеалном мушкарцу, па једном реченицом открила да није у вези са Андријом?! (видео)
Пресс 16.03.2018
- Да не излази пуно... Не волим мушкарце који излазе по клубовима. Пословно остварен, да не живи са родитељима... - описивала је Кија свог идеалног мушкарца. Кристина Кија Коцкар је ушла у Задругу као законита супруга Слободана… »
Ја САМ поносна љубавница! Луна се поверила Надежди након свађе са Кијом, ево шта јој је све рекла! (ВИДЕО)
Пресс 16.03.2018
Луна и Надежда разговарале су након што се свађа између Ђоганијеве и Кије релативно смирила. Након жестоке свађе Кије и Луне која се догодила током питања гледалаца, када се ситуација мало смирила, Ђоганијева и Надежда… »
Кија се скинула у бикини и показала бујне груди, фанови полудели када су је видели у овом издању! (ФОТО) (видео)
Пресс 16.03.2018
Кристинине фотографије су брзином муње доспеле на друштвене мреже, где је добила море комплимената. Кристина Кија Коцкар ушла је у Задругу као још увек законита супруга певача Слобе Радановића, али то није спречило остале… »
Вести дана »

Живела Србија! Војна парада почиње у 11 часова! За посетиоце се капије отварају у 8.30, улаз бесплатан и то на ове 2 локације
Ало пре 1 сатјош 9 повезаних

Након свежег јутра очекује нас врео дан Температуре и до 31 степен
Дневник пре 23 минутајош 8 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Које државе ЕУ настављају да купују руско плаво гориво; Трамп и Си о окончању рата у Украјини
РТВ пре 43 минутајош 10 повезаних

Детаљан списак: Ове улице биће затворене данас због војне параде, мењају се и поједине линије ГСП-а
Телеграф пре 23 минутајош 6 повезаних