Povezane vesti
Nisi ništa posebno, poljubio te jer je čuo da sam ga ostavila! Kija i Luna se žestoko posvađale, Kockareva izgovorila sve…
Press 16.03.2018
Kija Kockar i Luna Đogani posvađale su se tokom pitanja gledalaca. Pitanja novinara unela su nove nemire u Belu kuću, a kao i prethodnih šest meseci najžešća je bila svađa Kristine Kije Kockar i Lune Đogani. Zbog ove pesme su se posvađali: Kija… »
Ja SAM ponosna ljubavnica! Luna se poverila Nadeždi nakon svađe sa Kijom, evo šta joj je sve rekla! (VIDEO)
Press 16.03.2018
Luna i Nadežda razgovarale su nakon što se svađa između Đoganijeve i Kije relativno smirila. Nakon žestoke svađe Kije i Lune koja se dogodila tokom pitanja gledalaca, kada se situacija malo smirila, Đoganijeva i Nadežda razgovarale su u kuhinji o… »
Kija se zanela pričajući o idealnom muškarcu, pa jednom rečenicom otkrila da nije u vezi sa Andrijom?! (video)
Press 16.03.2018
- Da ne izlazi puno... Ne volim muškarce koji izlaze po klubovima. Poslovno ostvaren, da ne živi sa roditeljima... - opisivala je Kija svog idealnog muškarca. Kristina Kija Kockar je ušla u Zadrugu kao zakonita supruga Slobodana Radanovića, ali kada… »
Kija se skinula u bikini i pokazala bujne grudi, fanovi poludeli kada su je videli u ovom izdanju! (FOTO) (video)
Press 16.03.2018
Kristinine fotografije su brzinom munje dospele na društvene mreže, gde je dobila more komplimenata. Kristina Kija Kockar ušla je u Zadrugu kao još uvek zakonita supruga pevača Slobe Radanovića, ali to nije sprečilo ostale učesnike da bace oko na… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 4 satijoš 2 povezane