Повезане вести
Бака Лепосава убила куну у кокошињцу: Узела сам једно дрво и тако сам га по глави гађала док га нисам умртвила (ВИДЕО)
Телеграф 16.03.2018
Породица није могла да открије разлог нестајања кокошака, све до пре неко вече када су због лавежа комшијског пса изашли напоље. Лепосава Ђуровић (87) из Прањана код Горњег Милановца, убила је куну коју је затекла у… »
(Видео) Терминаторка из Прањана: Не качите се с бака Лепосавом (87), голим рукама задавила куну у свом кокошињцу а онда…
Курир 16.03.2018
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Лепосава Ђуровић (87) из Прањана голим рукама је задавила куну коју је затекла у кокошињцу, где јој је месецима уништавала живину. Породици Ђуровић већ неко време су нестајале кокошке, али нису могли да… »
Вести дана »
Сијарто у Москви: Русија и Мађарска треба да се супротставе притисцима споља; Зеленски: Мали напредак ка миру
РТС пре 0 минутајош 24 повезане
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 0 минутајош 17 повезаних
Вестбрук вратио време и опет побегао Јокићу! Трипл-дабл искусног НБА аса у поразу Кингса!
Курир пре 2 сатајош 16 повезаних