Povezane vesti

Vučić i Tači 23. marta na sastanku kod Mogerini

RTV 16.03.2018
BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem 23. marta u Briselu, najavljeno je iz Evropske službe za spoljne poslove. "Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost i potpredsednica… »

Mogerini sa Vučićem i Tačijem 23. marta

Novi magazin 16.03.2018
Visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federika Mogerini biće domaćin sastanka sa predsednicima Srbije Aleksandrom Vučićem i Kosova Hašimom Tačijem 23. marta u Briselu, saopšteno je danas iz Evropske službe za spoljne poslove… »

Vučić i Tači "ukrštaju koplja" u Briselu

Vesti online 16.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem 23. marta u Briselu, najavljeno je iz Evropske službe za spoljne poslove. - Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost i potpredsednica Evropske… »

Vučić i Tači 23. marta kod Mogerini

Mondo 16.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem 23. marta u Briselu, najavljeno je iz Evropske službe za spoljne poslove. Foto: FOTO TANJUG/ PRES SLUZBA PREDSEDNIKA SRBIJE "Visoka predstavnica za spoljnu… »

EK: Vučić i Tači 23. marta na sastanku kod Mogerini

Dnevnik 16.03.2018
BRISEL: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem 23. marta u Briselu, najavljeno je iz Evropske službe za spoljne poslove. Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost i potpredsednica Evropske… »

Vučić i tači sastaju se u Briselu 23. Marta: Razgovaraće o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine i sprovođenju…

Kurir 16.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem 23. marta u Briselu, najavljeno je iz Evropske službe za spoljne poslove. "Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost i potpredsednica Evropske… »

Vesti dana »