Povezane vesti
Dačić: Srbija ne može da trguje Kosovom zbog EU!
Pravda 17.03.2018
Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je danas u Smederevskoj Palanci da Srbija ne može da trguje Kosovom i Metohijom. - Mi ne možemo da dozvolimo da Srbija radi ulaska u EU izda svoje nacionalne i državne interese, ne možemo da trgujemo Kosovom… »
Dačić: Ne možemo da trgujemo Kosovom i Metohijom; Dok su socijalisti vladali, fabrike su radile
Večernje novosti 17.03.2018
Mi ne možemo da dozvolimo da Srbija radi ulaska u EU izda svoje nacionalne i državne interese, ne možemo da trgujemo Kosovom i Metohijom. Kada su socijalisti vodili glavnu reč u ovoj državi, sve velike fabrike u Smederevskoj Palanci su radile i tako je… »
Dačić: Ne možemo da trgujemo Kosovom i Metohijom
RTV 17.03.2018
SMEDEREVSKA PALANKA - Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je danas u Smederevskoj Palanci da Srbija ne može da trguje Kosovom i Metohijom. "Mi ne možemo da dozvolimo da Srbija radi ulaska u EU izda svoje nacionalne i državne interese, ne možemo… »
Vesti dana »

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Koji dani u avgustu će biti pakleni? Rhmz izdao najnovije upozorenje, lokalno će temperatura biti 40 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 21 povezana

Dobar znak: Moskva objasnila zašto je važno da se sastanak Putina i Trampa održi na teritoriji SAD
Sputnik pre 47 minutajoš 108 povezanih

Nagasaki obeležio 80 godina od kako su SAD bacile atomsku bombu na taj grad
Radio 021 pre 3 satajoš 14 povezanih