Повезане вести
Тренер Мачве пред Звезду: ''Није могуће правити чуда свака три дана''
Спортске.нет 17.03.2018
Једно чудо су направили, нова прилика је већ у недељу. У јеку фудбалске еуфорије у Шапцу после пласмана Мачве у полуфинале Купа, следи још један дуел екипа Мачве и Црвене звезде. Сутрашња утакмица биће првенствена, а почертак… »
Милојевић пред мачву: Анализираћемо све
Хот спорт 17.03.2018
Фудбалери Црвене звезде, после испадања из Лиге Европе и домаћег купа, имају задатак да консолидују редове и у предстојећа три кола одбране шест бодова вишка у односу на Партизан, како би што мирније дочекали почетак… »
Милојевић: Треба бити самокритичан, довољно сам храбар да преузмем сву одговорност
Вечерње новости 17.03.2018
Шта год да се негативно деси ја сам крив, ја сам тај који доноси одлуке. Није Радоњић шутнуо да не би дао гол, пенали су рулет - поручио је тренер Црвене звезде. У ШАБАЦ на поправни. Добро су се опекли фудбалери Црвене звезде… »
Милојевић још не зна на које играче може да рачуна против Мачве
Вести онлине 17.03.2018
Фудбалери Црвене звезде играју у недељу од 17 часова против Мачве у Шапцу у 28. колу Суперлиге Србије. Меч се игра само неколико дана пошто су се исти ривали састали у четвртфиналу Купа, а Шапчани су пред својим навијачима… »
Повратак на место кошмара - није Радоњић шутнуо да га не да
Моззарт спорт 17.03.2018
Уосталом, нема ни времена за присећање. Добра ствар код згуснутог распореда: утакмица на свака четири дана, прилика за исправку је одмах иза угла. Сада силно потребна Црвеној звезди пред двонедељну репрезентативну паузу. И… »
Милојевић пред "поправни": "Немамо времена да размишљамо шта је било"
Спортске.нет 17.03.2018
Звезда поново против Мачве у Шапцу, овог пута у првенству. Милојевић истиче опет да је главни кривац за испадање из купа. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић не бежи од одговорности за испадање из купа и отворено признаје да… »
Звезду муче повреде, Милојевић верује у све!
Мондо 17.03.2018
На истом месту где је Мачва обезбедила пласман у полуфинала Купа Србије - Црвена звезда тражи "освету" и суперлигашку победу. Проблем с повредама и суспензијама... Фото: МН Пресс Црвена звезда је у среду елиминисама из Купа у… »
Милојевић одлучио да изолује екипу: Тренер Звезде тражи мир и решења
Вечерње новости 16.03.2018
Стојковић: Критике оправдане, али нисмо преко ноћи заборавили да играмо фудбал. Не тражимо оправдања, наместиле су се неке околности... ЗЕЛЕНА капија где се улази у свлачионице стадиона "Рајко Митић" била је данас затворена за… »
Вести дана »

УЖИВО Обележавање девет месеци од пада надстрешнице: У више градова Србије комеморативни протести и перформанси, Новосађани у шетњи до Железничке станице (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 2 повезане

Новопазарски суд укинуо притвор осморици учесника инцидента испред ДУНП
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Професор уставног права: По сили закона, Додик од данас није председник Републике Српске
Данас пре 1 сатјош 3 повезане

„То није била трагедија, то је био злочин“: Новосађани у кампусу обележавају девет месеци од пада надстрешнице
Данас пре 1 сатјош 1 повезана