Povezane vesti

Preteće pismo grčkom ministru koji pregovara sa Makedonijom

Radio 021 17.03.2018
Preteće pismo s metkom poslato je grčkom ministru spoljnih poslova angažovanom u pregovorima s Makedonijom o dugotrajnom sporu oko imena. Nikos Kocijas proteklih je meseci već primao preteća pisma i pozive. "Nova koverta... sadrži metak i pismo u… »

Preteće pismo šefu grčke diplomatije

Novi magazin 17.03.2018
Preteće pismo u kome je bio metak poslato je ministru spoljnih poslova Nikosu Kocijasu, saopštila je u subotu policija, prenosi Slobodna Evropa.Kocijas je i ranije dobijao slična prijeteća pisma i pozive. "U pretećem pismu u kojem je bio metak… »

Pretnje i metak u pismu za Nikosa Kocijasa

Večernje novosti 17.03.2018
Početkom nedelje u Ministarstvo spoljnih poslova Grčke stiglo je pismo u kojem se nalazio metak, a prema pisanju tamošnjih medija, pismo je bilo namenjeno ministru Nikosu Kocijsu, koji vodi pregovore o imenu Makedonije. Početkom nedelje u Ministarstvo… »

Pretnje i metak u pismu za pregovarača o imenu Makedonije

Vesti online 17.03.2018
Početkom nedelje u Ministarstvo spoljnih poslova Grčke stiglo je pismo u kojem se nalazio metak. Prema tamošnjim medijima, pismo je bilo namenjeno ministru Nikosu Kocijsu, koji vodi pregovore o imenu Makedonije. Policija je započela istragu u vezi sa… »

Pretnje i metak u pismu za Nikosa Kocijasa

Dnevnik 17.03.2018
ATINA: Početkom nedelje u Ministarstvo spoljnih poslova Grčke stiglo je pismo u kojem se nalazio metak, a prema pisanju tamošnjih medija, pismo je bilo namenjeno ministru Nikosu Kocijsu, koji vodi pregovore o imenu Makedonije. Policija je započela… »

Pretnje i metak u pismu za pregovarača o imenu Makedonije

B92 17.03.2018
Atina -- Početkom nedelje u Ministarstvo spoljnih poslova Grčke stiglo je pismo u kojem se nalazio metak. Prema tamošnjim medijima, pismo je bilo namenjeno ministru Nikosu Kocijsu, koji vodi pregovore o imenu Makedonije. Policija je započela istragu u… »

Pretnja: Metak za pregovarača o imenu Makedonije

Mondo 17.03.2018
Početkom nedelje u Ministarstvo spoljnih poslova Grčke stiglo je pismo u kojem se nalazio metak. Pismo sa očiglednom pretnjom adresirano je na ministra Nikosa Kocijasa. Foto: Mondo/Goran Sivački Kocijas je glavni pregovarač Atine u sporu oko imena… »

Vesti dana »

Dabl-dabl Jokića u pobedi Denvera (VIDEO)

Beta pre 2 satajoš 19 povezanih

Počela druga runda dijaloga o izbornim uslovima

RTV pre 1 satjoš 14 povezanih

Vučić s članovima delegacije EP o izbornim uslovima

Dnevnik pre 30 minutajoš 9 povezanih

Zvezda odbila Partizanovih 1.000 ulaznica za derbi

Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih