Povezane vesti
Kuva u Nišu posle dva poraza: Dmitrović ponudio ostavku
Mozzart sport 17.03.2018
Na potezu Upravni odbor. Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović rekao je danas da je ponudio ostavku Upravnom odboru kluba iz Niša. "Verujem u Radnički od kada sam došao i zato sam odlučio da iz poštovanja prema ljudima koji su mi pružili priliku u… »
Nova smena šefa stručnog štaba: Radnički po četvrti put menja trenera!
Hot sport 17.03.2018
Fudableri Radničkog iz Niša po četvrti put od početka sezone ostali su bez trenera, pošto će, kako naš portal saznaje, ekipu napustiti trener Bobam Dmitrović nakon serije loših rezultata. Dmitrović je, kako saznajemo, ponudio ostavku upravi Radničkog, a… »
Dmitrović ponudio ostavku: Moralni čin posle dva poraza
Novi magazin 17.03.2018
Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović rekao je danas da je ponudio ostavku Upravnom odboru kluba iz Niša. "Verujem u Radnički od kada sam došao i zato sam odlučio da iz poštovanja prema ljudima koji su mi pružili priliku u ovom klubu ponudim… »
Vesti dana »
Danas se obeležava Božić po julijanskom kalendaru – Hristos se rodi!
N1 Info pre 31 minutajoš 12 povezanih
Srbija pod ledom: RHMZ upozorava na totalnu blokadu, sneg zatrpava Beograd i pola zemlje
Mondo pre 21 minutajoš 10 povezanih
Teslina smrt na Božić 1943. tužna vest i za suprugu predsednika SAD Eleonor Ruzvelt
RTV pre 2 satajoš 5 povezanih
Tramp kuje plan da udari na metu koju vreba godinama. Najavljen hitan tajni sastanak u Evropi, pojačava se vojno prisustvo
Blic pre 21 minutajoš 7 povezanih