Povezane vesti
Kuva u Nišu posle dva poraza: Dmitrović ponudio ostavku
Mozzart sport 17.03.2018
Na potezu Upravni odbor. Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović rekao je danas da je ponudio ostavku Upravnom odboru kluba iz Niša. "Verujem u Radnički od kada sam došao i zato sam odlučio da iz poštovanja prema ljudima koji su mi pružili… »
Nova smena šefa stručnog štaba: Radnički po četvrti put menja trenera!
Hot sport 17.03.2018
Fudableri Radničkog iz Niša po četvrti put od početka sezone ostali su bez trenera, pošto će, kako naš portal saznaje, ekipu napustiti trener Bobam Dmitrović nakon serije loših rezultata. Dmitrović je, kako saznajemo, ponudio ostavku upravi… »
Dmitrović ponudio ostavku: Moralni čin posle dva poraza
Novi magazin 17.03.2018
Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović rekao je danas da je ponudio ostavku Upravnom odboru kluba iz Niša. "Verujem u Radnički od kada sam došao i zato sam odlučio da iz poštovanja prema ljudima koji su mi pružili priliku u ovom klubu ponudim… »
Vesti dana »
Uživo prvo okupljanje nakon tuče Skupština Srbije danas glasa o budžetu, sednica počinje bez opozicije (video)
Blic pre 1 minutjoš 21 povezana
Rusija nastavlja rad na stavljanju interkontinentalne balističke rakete "Sarmat" u pripravnost
Blic pre 19 minutajoš 15 povezanih
(FOTO/VIDEO) Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most
N1 Info pre 13 minutajoš 4 povezane