Povezane vesti

Usmrtio pešaka kolima u pešačkoj zoni

Politika 17.03.2018
Inđija - Vozač automobila beogradskih registarskih oznaka udario je pešaka u pešačkoj zoni u Inđiji, koji je potom podlegao povredama. Prema rečima očevidaca, udes se dogodio oko 13.30, u samom centru pešačke zone, kod rimokatoličke crkve u… »

Inđija: Kolima ubio pešaka u pešačkoj zoni

Dnevnik 17.03.2018
INĐIJA: U pešačkoj zoni u Inđiji danas oko 13 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je putnički automobil oborio je pešaka, koji je nešto kasnije preminuo. Kako je rečeno Tanjugu u Policijskoj upravi MUP-a Sremska Mitrovica, povređeni… »

Nesreća u inđiji: Pijani vozač usmrtio čoveka u pešačkoj zoni

Blic 17.03.2018
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas posle podne u centru Inđije i to u pešačkoj zoni stradao je M. G. (57) iz tog mesta. Na njega je naletelo vozilo marke Fijat, a kako su ispričali očevici, nesrećni M. G. kretao se pešice i preživeo je… »

Inđija: Vozilom ubio muškarca u pešačkoj zoni

B92 17.03.2018
Vozač automobila beogradskih registarskih oznaka udario je pešaka u pešačkoj zoni u Inđiji, koji je potom podlegao povredama. Prema rečima očevidaca, udes se dogodio oko 13.30, u samom centru pešačke zone, kod rimokatoličke crkve u Inđiji… »

Teška nesreća u pešačkoj zoni u Inđiji!

Mondo 17.03.2018
Vozač automobila beogradskih registarskih oznaka udario je danas pešaka u pešačkoj zoni u Inđiji, koji je preminuo. Foto: MONDO, Mario Milojević Prema rečima očevidaca, udes se dogodio oko 13.30, u samom centru pešačke zone, kod rimokatoličke… »

Vesti dana »