Повезане вести
Добитник стана: Главни "кривац" је супруга
РТС 18.03.2018
Срећни добитници стана у Новом Саду из игре "Узми рачун и победи" је четверочлана породица Барањи из Бачког Градишта. Рачуне је прикупљала домаћица, али је супруг у трећем колу ипак имао више среће. Наредних дана породица ће… »
За "новости" добитник стана: Породично одлучујемо ко ће у Нови Сад, нисам веровао када ми шеф јавио
Вечерње новости 17.03.2018
Имре Барањи је по струци економски техничар, ради као магационер у једној фирми у Бечеју а супруга Јудит је домаћица. - У први мах нисам веровао да сам баш ја најсрећнији међу свима онима који су послали толико милиона коверата… »
"Цео живот нешто играм": Добитник дуплекса у Новом Саду не крије радост од како је чуо да је баш он извучен
Блиц 17.03.2018
Имре Барањи (59) из Бачког Градишта срећни је добитник дуплекса од 116 квадрата у Новом Саду у наградној игри Владе Србије "Узми рачун и победи". Срећни добитник каже за "Блиц" да се осећа врло чудно, али не крије радост у свом… »
Извучени добитници наградне игре “Узми рачун и победи, по трећи пут”
Данас 17.03.2018
У трећем извлачењу у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“ стан у Новом Саду добио је Имре Барањи из Бачког Градишта. Извучено је и 12 добитника аутомобила „фијат 500Л“ као и по 10 добитника ваучера ДИС-а и „Форма идеале“… »
Вести дана »

Нишки студенти: Колега доведен у “ланцима” на сахрану оца, а Кристијан Голубовић некад без лисица
Наиссус инфо пре 1 сатјош 4 повезане