Povezane vesti

Dobitnik stana: Glavni "krivac" je supruga

Dobitnik stana: Glavni "krivac" je supruga

RTS 18.03.2018
Srećni dobitnici stana u Novom Sadu iz igre "Uzmi račun i pobedi" je četveročlana porodica Baranji iz Bačkog Gradišta. Račune je prikupljala domaćica, ali je suprug u trećem kolu ipak imao više sreće. Narednih dana porodica će napraviti plan… »
Za "novosti" dobitnik stana: Porodično odlučujemo ko će u Novi Sad, nisam verovao kada mi šef javio

Za "novosti" dobitnik stana: Porodično odlučujemo ko će u Novi Sad, nisam verovao kada mi šef javio

Večernje novosti 17.03.2018
Imre Baranji je po struci ekonomski tehničar, radi kao magacioner u jednoj firmi u Bečeju a supruga Judit je domaćica. - U prvi mah nisam verovao da sam baš ja najsrećniji među svima onima koji su poslali toliko miliona koverata u nagradnoj igri… »
Izvučeni dobitnici nagradne igre “Uzmi račun i pobedi, po treći put”

Izvučeni dobitnici nagradne igre “Uzmi račun i pobedi, po treći put”

Danas 17.03.2018
U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ stan u Novom Sadu dobio je Imre Baranji iz Bačkog Gradišta. Izvučeno je i 12 dobitnika automobila „fijat 500L“ kao i po 10 dobitnika vaučera DIS-a i „Forma ideale“. Spisak… »
"Ceo život nešto igram": Dobitnik dupleksa u Novom Sadu ne krije radost od kako je čuo da je baš on izvučen

"Ceo život nešto igram": Dobitnik dupleksa u Novom Sadu ne krije radost od kako je čuo da je baš on izvučen

Blic 17.03.2018
Imre Baranji (59) iz Bačkog Gradišta srećni je dobitnik dupleksa od 116 kvadrata u Novom Sadu u nagradnoj igri Vlade Srbije "Uzmi račun i pobedi". Srećni dobitnik kaže za "Blic" da se oseća vrlo čudno, ali ne krije radost u svom glasu. Slavlje… »

Vesti dana »