Повезане вести
Зорана Михајловић за курир: Вучић и СНС одлучиће о сменама у Влади и нико више
Курир 18.03.2018
Да би промене у Влади имале резултат, оне не би смеле да буду питање било чијег хира, ината, стварања кланова или рециклаже туђих изјава. Иза мене су резултати, а да ли ће ме смењивати, говорити лажи о мени, правити некакво… »
Михајловић: О реконструкцији Владе ће одлучити Вучић
Блиц 18.03.2018
Медији су последње, а СНС прво место за питање евентуалне реконструкције, јер је СНС дао поверење сваком од нас да радимо у Влади, или да водимо Владу, рекла је Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка грађевине, о… »
Михајловић: О реконструкцији Владе одлучиваће Вучић
Правда 18.03.2018
Медији су последње, а СНС прво место за питање евентуалне реконструкције, јер је СНС дао поверење сваком од нас да радимо у Влади, или да водимо Владу, рекла је потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана… »
Михајловић: О реконструкцији Владе одлучиваће СНС и Вучић
РТВ 18.03.2018
БЕОГРАД - Медији су последње, а СНС прво место за питање евентуалне реконструкције, јер је СНС дао поверење сваком од нас да радимо у Влади, или да водимо Владу, рекла је потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана… »
Вести дана »
(БЛОГ) Протест студената Правног, шетали и до "успаваних институција" - Вучићу поручили да распише изборе
Н1 Инфо пре 8 минутајош 26 повезаних
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 40 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане