Povezane vesti
Zorana Mihajlović za kurir: Vučić i SNS odlučiće o smenama u Vladi i niko više
Kurir 18.03.2018
Da bi promene u Vladi imale rezultat, one ne bi smele da budu pitanje bilo čijeg hira, inata, stvaranja klanova ili reciklaže tuđih izjava. Iza mene su rezultati, a da li će me smenjivati, govoriti laži o meni, praviti nekakvo čudovište u nekim… »
Mihajlović: O rekonstrukciji Vlade će odlučiti Vučić
Blic 18.03.2018
Mediji su poslednje, a SNS prvo mesto za pitanje eventualne rekonstrukcije, jer je SNS dao poverenje svakom od nas da radimo u Vladi, ili da vodimo Vladu, rekla je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevine, o spekulacijama o… »
Mihajlović: O rekonstrukciji Vlade odlučivaće Vučić
Pravda 18.03.2018
Mediji su poslednje, a SNS prvo mesto za pitanje eventualne rekonstrukcije, jer je SNS dao poverenje svakom od nas da radimo u Vladi, ili da vodimo Vladu, rekla je potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović. "Predsednik moje… »
Mihajlović: O rekonstrukciji Vlade odlučivaće SNS i Vučić
RTV 18.03.2018
BEOGRAD - Mediji su poslednje, a SNS prvo mesto za pitanje eventualne rekonstrukcije, jer je SNS dao poverenje svakom od nas da radimo u Vladi, ili da vodimo Vladu, rekla je potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 17 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 53 minutajoš 42 povezane