Повезане вести
Алкохол, цигарете и мало "белог", све је то допринело да уништим срце, али и глас! Џеј открио чега се највише плашио када је…
Телеграф 18.03.2018
- У тим тренуцима цео живот ми је прошао кроз главу. Ништа нисам могао да променим јер сам парализован од бола и туге која ме је обузимала, био немоћан - рекао је Џеј. Певач Џеј Рамадановски је пре неколико месеци имао озбиљну… »
Ђоле открио зашто се Анабела наљутила на њега, па споменуо Гагија и Лунино васпитање!
Телеграф 18.03.2018
- Када сам рекао: "Немојте да пустите Луну у ријалити", он то није могао да реализује јер је Анабела та која је преузела одговорност о деци - рекао је Ђоле о Гагију. Ђоле Ђогани је открио у каквим је заиста односима са млађим… »
Миловање и пољупци: Сара и Војке се помирили у кревету! (ВИДЕО)
Телеграф 18.03.2018
Док су се остали задругари спремали за спавање, њих двоје су се забављали у кревету. Луна Ђогани и Слоба Радановић имали су синоћ кратак и жесток секс, али још један пар је синоћ размењивао нежности у кревету, а реч је о Сари… »
Матора полудела од љубоморе када је чула да се Сања пољубила са Кијом, Станковићева побеснела па скочила на Јовану и почела…
Телеграф 18.03.2018
- Овде има право свако да ти приђе и да те пољуби! На теби је да ли ћеш ти то да одбијеш - рекла је Матора. Кристина Кија Коцкар је у разговору са Дрветом мудрости признала да се на једној журци пољубила са Сањом Станковић… »
Сузе и неверица: Ђус избачен из "Парова", плакали сви редом! (ВИДЕО)
Телеграф 18.03.2018
Ђус је добио мање гласова од Нине Прље и морао је да напусти ријалити. На велико изненађење свих Иван Ивановић Ђус је синоћ избачен из " Парова" јер је добио најмање гласова гледалаца. Следи крш и лом: Кија признала са којом… »
Следи крш и лом: Кија признала са којом задругарком се пољубила у уста, па открила каква је искуства имала са женама! (ВИДЕО)…
Телеграф 18.03.2018
Кија је Дрвету признала шта се дешавало на журци пре неколико недеља, и с којом девојком се љубила у уста. Да би добила награду Кија је Дрвету мудрости открила да се са Сањом пољубила у уста. СВЕ ПРШТАЛО: Слоба и Луна имали… »
Све прштало: Слоба и Луна имали жесток секс испод туша, њено стењање се орило Задругом! (видео)
Телеграф 18.03.2018
Слоба је коначно попустио и имао је секс са Луном у купатилу. Будући да се Луна данима жалила да Слоба неће да има секс са њом, Радановић је коначно попустио и њих двоје су ноћас били у жестокој акцији испод туша. Цела земља… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 38 минутајош 1 повезана