Повезане вести

Прва одштета у Србији за несталу бебу

Прва одштета у Србији за несталу бебу

Политика 18.03.2018
Неправноснажном пресудом Основни суд у Кикинди доделио 10.000 евра оштећеном. – Комитет министара СЕ опет упозорава Србију да није испунила пресуду суда у Стразбуру из 2013. У кикиндском Основном суду недавно је донета… »
Потресно! Исповест оца коме је нестао првенац: Доказао сам да ми је син украден и продат!

Потресно! Исповест оца коме је нестао првенац: Доказао сам да ми је син украден и продат!

Курир 18.03.2018
Богдан Јањић из Кикинде први је родитељ у Србији који је од домаћег суда добио одштету од 10.000 евра јер му је дете нестало из породилишта. Пресуду кикиндског Основног суда да му досуди 10.000 евра као одштету за несталу бебу… »
Богдан Јањић: Одштета за дете неће залечити моје ране, уверен сам да је Дејан жив!

Богдан Јањић: Одштета за дете неће залечити моје ране, уверен сам да је Дејан жив!

Вечерње новости 18.03.2018
Кикинђанин Богдан Јањић после новчане надокнаде од 10.000 евра коју је судском пресудом, као први у Србији, добио за несталу бебу. Уверен сам да је Дејан жив, новац је доказ да сам у праву. Мој Дејан данас има 35 година. Можда… »

Вести дана »