Povezane vesti

Prva odšteta u Srbiji za nestalu bebu

Prva odšteta u Srbiji za nestalu bebu

Politika 18.03.2018
Nepravnosnažnom presudom Osnovni sud u Kikindi dodelio 10.000 evra oštećenom. – Komitet ministara SE opet upozorava Srbiju da nije ispunila presudu suda u Strazburu iz 2013. U kikindskom Osnovnom sudu nedavno je doneta nepravnosnažna presuda o… »
Potresno! Ispovest oca kome je nestao prvenac: Dokazao sam da mi je sin ukraden i prodat!

Potresno! Ispovest oca kome je nestao prvenac: Dokazao sam da mi je sin ukraden i prodat!

Kurir 18.03.2018
Bogdan Janjić iz Kikinde prvi je roditelj u Srbiji koji je od domaćeg suda dobio odštetu od 10.000 evra jer mu je dete nestalo iz porodilišta. Presudu kikindskog Osnovnog suda da mu dosudi 10.000 evra kao odštetu za nestalu bebu otac tog deteta… »
Bogdan Janjić: Odšteta za dete neće zalečiti moje rane, uveren sam da je Dejan živ!

Bogdan Janjić: Odšteta za dete neće zalečiti moje rane, uveren sam da je Dejan živ!

Večernje novosti 18.03.2018
Kikinđanin Bogdan Janjić posle novčane nadoknade od 10.000 evra koju je sudskom presudom, kao prvi u Srbiji, dobio za nestalu bebu. Uveren sam da je Dejan živ, novac je dokaz da sam u pravu. Moj Dejan danas ima 35 godina. Možda ima i svoju decu, ali… »

Vesti dana »