Povezane vesti
Kim Džong Un dao reč i ispunio Trampov uslov za sastanak
Telegraf 18.03.2018
Severna Koreja nije zvanično potvrdila plan o samitu, a nije poznato ni mesto mogućeg sastanka. Južnokorejska ministarka spoljnih poslova Kang Kjung Va izjavila je da je vođa Severne Koreje Kim Džong Un "dao reč" da je posvećen denuklearizaciji… »
Kimove rakete dugog dometa: I Nemci u strahu od nuklearki Severne Koreje!
Pravda 18.03.2018
Zamenik direktora nemačke Federalne obaveštajne službe (BND) Ole Dil kazao je pred tamošnjim poslanicima da su severnokorejske rakete sada u stanju da ponesu nuklearno naoružanje i da mogu da stignu do Nemačke i centralne Evrope, objavio je danas… »
Bivši direktor FBI poručio Trampu: Amerikanci će uskoro čuti moju priču i odlučiti ko je častan, a ko ne!
Telegraf 18.03.2018
Tramp je napisao na Tviteru: "Endru Mekejb OTPUŠTEN, veliki dan za vredne muškarce i žene FBI-ja. Veliki dan za demokratiju. Licemerni Džejms Komi je bio njegov šef i činio da Mekejb deluje nedužno. Znao je sve o lažima i korupciji na najvišim… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 24 minutajoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 23 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Sale Ilić neutešan: „Oprostio sam se pre 20-ak dana, tada je bilo jasno šta će se desiti!“
Hot sport pre 35 minutajoš 42 povezane