Povezane vesti
Moguć prekid grejanja u većem delu grada
Radio 021 19.03.2018
Novosadska toplana upozorila je na moguć prekid grejanja u većem delu grada, u ponedeljak, 19. marta, u 21 čas. Pristupiće se priključenju sistema daljinskog grejanja Novosadske toplane na sistem "TE-TO Novi Sad", usled čega može doći do… »
Večeras moguć poremećaj u isporuci grejanja u više delova grada
Moj Novi Sad 19.03.2018
Od 21 čas do ponoći... Danas, 19. marta 2018. godine, u 21 čas, pristupiće se priključenju sistema daljinskog grejanja Novosadske toplane na sistem "TE-TO Novi Sad", usled čega može doći do poremećaja u isporuci toplotne energije za grejanje i… »
Novi Sad: Mogući poremećaji u grejanju i isporuci tople vode
RTV 19.03.2018
NOVI SAD - Javno komunalno preduzeće Toplana Novi Sad , priključiće večeras oko 21 sat sistеm daljinskog grеjanja Novosadskе toplanе na sistеm "TE-TO Novi Sad", uslеd čеga možе doći do porеmеćaja u isporuci toplotnе еnеrgijе za… »
Deo Novog naselja bez grejanja i tople vode zbog havarije
Moj Novi Sad 19.03.2018
JKP "Novosadska toplana" javlja... Danas, 19. marta 2018. godine, od 11.30 časova, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u ulici Mileve Marić kod broja 15, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode za… »
Vesti dana »
Zatvoreni ambulanta i vrtić nakon trovanja zdravstvenih radnika u Nišu: OŠ „Miroslav Antić“ u čijem je dvorištu sumnjiva Toplana uredno radila
Danas pre 3 satajoš 46 povezanih
BLOG UŽIVO Beogradski studenti se sutra okupljaju ispred VJT: Večeras skup podrške na Mirijevu, u Lapovu i Gornjem Milanovcu
Nova pre 9 minutajoš 30 povezanih
Šef kabineta predsednika Srbije koordinisao aktivnosti na rekonstrukciji železnice ka Mađarskoj
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih
Vučić pomilovao dekanku iz Niša, ona ne zna za šta: „Nikakav postupak se ne vodi protiv mene“
Novi magazin pre 13 minutajoš 35 povezanih