Повезане вести
Девизе скривене у брусхалтеру и око струка
Југмедиа 19.03.2018
Цариници су на граничном прелазу Градина, задржали готово 40 хиљада непријављених евра,саопштила је Управа царине. На излазу из Србије, за детаљну контролу је издвојен „мерцедес“ немачких регистарских ознака којим је троје… »
Сакрио злато у кутији за алат
Југмедиа 19.03.2018
Цариници су у сарадњи са полицијом на излазу граничног прелаза Градина, запленили око 1.500 грама непријављеног злата вредног око 5 милиона динара,саопштила је Управа царине. Прекршај је откривен када је на ред за контролу… »
Возач "мерцедеса" рекао је да нема ништа да пријави. Цариник је тражио рутинску контролу, а онда спазио необично затворену…
Телеграф 19.03.2018
Мерцедес је од Норвешке ка Турској возио норвешки држављанин ирачке националности. Цариници су у сарадњи са полицијом 16. марта 2018. године, на излазу граничног прелаза Градина, запленили око 1.500 грама непријављеног злата… »
Груди од 36.000 евра: Српски цариници су зауставили мерцедес, а онда су замолили Туркињу да скине брусхалтер (ФОТО)
Телеграф 19.03.2018
Новац је пронађен у мерцедесу у коме је путовало троје турских држављана. Цариници су 17. марта 2018. године, на граничном прелазу Градина, запленили готово 40.000 непријављених евра. Док је давао пасош, из торбице је јако… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана