Povezane vesti
Jezivo! Oštrio nož da ubije majku, pa zaklao komšiju koji mu je pomazio psa: Komšije ubice iz sela kod Vranja u strahu!
Kurir 20.03.2018
Policija iz Vranja od nedelje popodne traga za Nenadom Cikotićem (43), osumnjičenom da je kobnog dana sa 24 uboda nožem usmrtio komšiju Milivoja Mitića (64), preklao ga i obezglavljenog ostavio na ulici u selu Donje Trebešinje. Obudkcija surovo… »
Brutalno ubistvo kod Vranja: "Izbo mi je oca 14 puta, a onda mu je prerezao grkljan"
Blic 20.03.2018
"Bio sam u kući i čuo sam da vičua, a kada sam izašao, zatekao sam oca u lokvi krvi sa prerezanim grkljanom", kaže za "Blic" Goran Mitić, sin Milovana za čije brutalno ubistvo je osumnjičen njihov komšija Nenad Cikotić (43). Zločin se odigrao… »
Užas u Vranju: Zaklao komšiju zbog otrovanog psa
Večernje novosti 19.03.2018
Policija traga za Nenadom Cikotićem (42), osumnjičenim za ubistvo Milovana Mitića (64). Čedomir Mitić: Video sam brata oblivenog krvlju i Nenada kako zamiče niz njive. MILOVAN Mitić (64), penzioner iz sela Donje Trebešinje kod Vranja, završio je… »
Vesti dana »

U Srbiji je danas Dan žalosti zbog velike tragedije na Severu Makedonije
Nova pre 34 minutajoš 46 povezanih

Studenti pokušali blokirati Skupštinu Novog Sada, policija ih tukla
Al Jazeera pre 16 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 16 minutajoš 20 povezanih

Sin ubio roditelje u Čačku: Izbodena tela uglednog lekara i njegove žene nađena u stanu, osumnjičeni nakon zločina krenuo peške za Beograd?!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 45 minutajoš 9 povezanih