Povezane vesti
Jezivo! Oštrio nož da ubije majku, pa zaklao komšiju koji mu je pomazio psa: Komšije ubice iz sela kod Vranja u strahu!
Kurir 20.03.2018
Policija iz Vranja od nedelje popodne traga za Nenadom Cikotićem (43), osumnjičenom da je kobnog dana sa 24 uboda nožem usmrtio komšiju Milivoja Mitića (64), preklao ga i obezglavljenog ostavio na ulici u selu Donje Trebešinje. Obudkcija surovo ubijenog… »
Brutalno ubistvo kod Vranja: "Izbo mi je oca 14 puta, a onda mu je prerezao grkljan"
Blic 20.03.2018
"Bio sam u kući i čuo sam da vičua, a kada sam izašao, zatekao sam oca u lokvi krvi sa prerezanim grkljanom", kaže za "Blic" Goran Mitić, sin Milovana za čije brutalno ubistvo je osumnjičen njihov komšija Nenad Cikotić (43). Zločin se odigrao se 18… »
Užas u Vranju: Zaklao komšiju zbog otrovanog psa
Večernje novosti 19.03.2018
Policija traga za Nenadom Cikotićem (42), osumnjičenim za ubistvo Milovana Mitića (64). Čedomir Mitić: Video sam brata oblivenog krvlju i Nenada kako zamiče niz njive. MILOVAN Mitić (64), penzioner iz sela Donje Trebešinje kod Vranja, završio je… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Radio sto plus pre 1 satjoš 15 povezanih

Pogledajte kako oblaci jure prema Srbiji: Ovi delovi biće prvi na udaru kiše, evo kada i ostali
Telegraf pre 5 satijoš 14 povezanih

Uhapšen kragujevčanin: Pokušao da obije više bankomata, omeo ga alarm!
Kurir pre 33 minutajoš 28 povezanih

Bivši Trampov savetnik Džon Bolton predao se vlastima nakon podizanja optužnice
Nova pre 54 minutajoš 24 povezane