Повезане вести
Језиво! Оштрио нож да убије мајку, па заклао комшију који му је помазио пса: Комшије убице из села код Врања у страху!
Курир 20.03.2018
Полиција из Врања од недеље поподне трага за Ненадом Цикотићем (43), осумњиченом да је кобног дана са 24 убода ножем усмртио комшију Миливоја Митића (64), преклао га и обезглављеног оставио на улици у селу Доње Требешиње… »
Брутално убиство код Врања: "Избо ми је оца 14 пута, а онда му је пререзао гркљан"
Блиц 20.03.2018
"Био сам у кући и чуо сам да вичуа, а када сам изашао, затекао сам оца у локви крви са пререзаним гркљаном", каже за "Блиц" Горан Митић, син Милована за чије брутално убиство је осумњичен њихов комшија Ненад Цикотић (43)… »
Ужас у Врању: Заклао комшију због отрованог пса
Вечерње новости 19.03.2018
Полиција трага за Ненадом Цикотићем (42), осумњиченим за убиство Милована Митића (64). Чедомир Митић: Видео сам брата обливеног крвљу и Ненада како замиче низ њиве. МИЛОВАН Митић (64), пензионер из села Доње Требешиње код… »
Вести дана »
„Када престане да ради Рафинерија нафте у Панчеву до 4.000 људи остаје без посла, а у НИС-у 12.000“: Посланици о проблемима у вези са НИС-ом
Правда пре 24 минутајош 43 повезане
ВЈТ о седници скупштинског Одбора: До сада најтежи облик непримереног утицаја на Тужилаштво
Бета пре 55 минутајош 28 повезаних