Povezane vesti
Selaković: Nije bilo tajnih sastanaka Vučića sa Thacijem
SEEbiz 20.03.2018
BEOGRAD - Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković negirao je danas da se predsednik Aleksandar Vučić tajno sastajao sa kosovskim predsednikom Hashimom Thacijem. Selaković je za Radio-televiziju Srbije rekao da se svaki susret Vučića sa… »
Selaković: Vučić će odgovoriti onima koji ga napadaju i lažu, a tajnih sastanaka s Tačijem nije bilo
Kurir 20.03.2018
BEOGRAD - Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovoriti svima koji ga napadaju i "prosipaju" priče, poput one da njegova poseta Njujorku ima veze s rešavanjem pitanja statusa… »
Vučić u Njujorku: "Kakva tajna večera?"
Mondo 20.03.2018
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković negira da se predsednik Aleksandar Vučić tajno sastajao sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem. Selaković je za Radio-televiziju Srbije rekao da se svaki susret Vučića sa Tačijem odigrao uz… »
Vesti dana »
Uhapšen jedan od osumnjičenih za bacanje bombe na kuću Zdravka Čolića, za drugim se traga
Radio 021 pre 15 minutajoš 11 povezanih
Srbin je oborio novi rekord! Nikola Jokić drugi na večnoj listi svih vremena, samo je jedan čovek ispred njega (video)
Večernje novosti pre 20 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih
Vučić: Predan sam ideji članstva Srbije u EU, dok sam ja predsednik, zemlja će biti na evropskom putu
Radio 021 pre 15 minutajoš 4 povezane