Povezane vesti
Ronaldo deveti put najbolji u Portugaliji
Večernje novosti 20.03.2018
Uvek verujem da sam najbolji, bez obzira na to šta mnogi pričaju, ja govorim na terenu - rekao je napadač madridskog Reala na svečanosti u Lisabonu. NAPADAČ madridskog Reala Kristijano Ronaldo deveti put je izabran za najboljeg portugalskog fudbalera… »
Ronaldo ne odustaje: Najbolji sam!
Mondo 20.03.2018
Kristijano Ronaldo veruje da je najbolji igrač na svetu. I dok je planeta oduševljena golovima, asistencijama i igrama Lionela Mesija, koji i ove sezone uspešno predvodi Barselonu na tri fronta - u Primeri, Kupu kralja i Ligi šampiona, Kristijano… »
Ronaldo: Rekorder sam i s bebama – tri za isto toliko meseci
Večernje novosti 20.03.2018
Napadač madridskog Reala Kristijano Ronaldo deveti put je izabran za najboljeg portugalskog fudbalera u godini. Napadač madridskog Reala Kristijano Ronaldo deveti put je izabran za najboljeg portugalskog fudbalera u godini. Logično, Ronaldo je najbolji… »
Kristijano Ronaldo: "Verujem da sam najbolji na svetu"
Sportske.net 20.03.2018
Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da veruje da je najbolji na svetu. Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da veruje da je najbolji na svetu. "Uvek verujem i govorim da sam najbolji, bez obzira na to šta ljudi… »
Vesti dana »
Nervoza ili nedisciplina -Obradović i košarkaš podeljeni o uzrocima poraza
Sportske.net pre 1 satjoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 31 minutajoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 3 satajoš 1 povezana