Повезане вести
Роналдо девети пут најбољи у Португалији
Вечерње новости 20.03.2018
Увек верујем да сам најбољи, без обзира на то шта многи причају, ја говорим на терену - рекао је нападач мадридског Реала на свечаности у Лисабону. НАПАДАЧ мадридског Реала Кристијано Роналдо девети пут је изабран за најбољег… »
Роналдо не одустаје: Најбољи сам!
Мондо 20.03.2018
Кристијано Роналдо верује да је најбољи играч на свету. И док је планета одушевљена головима, асистенцијама и играма Лионела Месија, који и ове сезоне успешно предводи Барселону на три фронта - у Примери, Купу краља и Лиги… »
Кристијано Роналдо: "Верујем да сам најбољи на свету"
Спортске.нет 20.03.2018
Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо рекао је данас да верује да је најбољи на свету. Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо рекао је данас да верује да је најбољи на свету. "Увек верујем и говорим да сам најбољи, без… »
Роналдо: Рекордер сам и с бебама – три за исто толико месеци
Вечерње новости 20.03.2018
Нападач мадридског Реала Кристијано Роналдо девети пут је изабран за најбољег португалског фудбалера у години. Нападач мадридског Реала Кристијано Роналдо девети пут је изабран за најбољег португалског фудбалера у години… »
Вести дана »
Реакције на изјаву министарке Снежане Пауновић о етничком чишћењу
Наслови.аи пре 3 сатајош 106 повезаних
Супер уторак за проширење ЕУ: Напредак кандидата и статус Србије
Наслови.аи пре 3 сатајош 70 повезаних
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ - Трамп одустао од накнада за Ормуски мореуз; Меморандум о разумевању са САД више не важи
РТВ пре 1 сатјош 54 повезане
У Нишу сутра Дан жалости због девојке погинуле у Црној Гори
Медијска кутија пре 5 сатијош 40 повезаних