Повезане вести
Ово је поп који је ухапшен због диловања дроге
Телеграф 20.03.2018
Полиција је испод сувозачевог седишта аута који је возио Митровић, пронашла кесицу са 52,30 грама канабиса и пакетић са 55,10 грама амфетамина. Пароха великодреновског Стефана Митровића (26) полиција у Врњачкој бањи ухапсила је… »
Аман, људи, па ја сам свештеник: Поп се у Врњачкој бањи позивао на функцију док су га хапсили због дроге
Телеграф 20.03.2018
Свештенику Стефану Митровићу одређена је мера задржавања до 48 сати. Свештеник Стефан Митровић, кога је полиција у Врњачкој бањи синоћ ухапсила због поседовања 52 грама канабиса и 55 грама амфетамина, био је сам у возилу… »
Ухапшен свештеник из Крушевца због дроге
Н1 Инфо 20.03.2018
Полиција из Краљева ухапсила је С. М. (26), свештеника из Крушевца, код кога је пронашла 52 грама канабиса и 55 грама амфетамина, пише Блиц. Њему је одређен притвор, а полиција испитује да ли има везе са претходним случајем… »
Ухапшен још један свештеник са сканком и амфетаминима
Студио Б 20.03.2018
Полиција у Краљеву ухапсила синоћ око 20 сати С. М. (26), свештеника из Крушевца, код кога је пронашла 52 грама канабиса и 55 грама амфетамина, пише „Блиц“. Архивска фотографија Осумњиченом је, према писању Блица, одређено… »
"Пао" још један свештеник: Поп из Крушевца диловао дрогу, па ухапшен у Врњачкој бањи
Телеграф 20.03.2018
Дрога која је пронађена код свештеника била је намењена за продају у Врњачкој Бањи. Полицајци из Врњачке Бање синоћ су око 20 сати код С. М. (26), свештеника из Крушевца, пронашли 52 грама канабиса 55 грама амфетамина… »
Вести дана »
Стручњак упозорава: Америчка лиценца за НИС истиче, Панчевачка рафинерија пред гашењем и стечајем
Сербиан Невс Медиа пре 43 минутајош 30 повезаних
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 28 минутајош 24 повезане
Без америчке дозволе за рад рафинерија данас стаје: Који је могући сценарио?
Решетка пре 23 минутајош 17 повезаних
Због густе магле, МУП апелује да се смањи брзина кретања и повећа одстојање
РТВ пре 1 сатјош 20 повезаних