Povezane vesti

Ovo je pop koji je uhapšen zbog dilovanja droge

Ovo je pop koji je uhapšen zbog dilovanja droge

Telegraf 20.03.2018
Policija je ispod suvozačevog sedišta auta koji je vozio Mitrović, pronašla kesicu sa 52,30 grama kanabisa i paketić sa 55,10 grama amfetamina. Paroha velikodrenovskog Stefana Mitrovića (26) policija u Vrnjačkoj banji uhapsila je u ponedeljak… »
Aman, ljudi, pa ja sam sveštenik: Pop se u Vrnjačkoj banji pozivao na funkciju dok su ga hapsili zbog droge

Aman, ljudi, pa ja sam sveštenik: Pop se u Vrnjačkoj banji pozivao na funkciju dok su ga hapsili zbog droge

Telegraf 20.03.2018
Svešteniku Stefanu Mitroviću određena je mera zadržavanja do 48 sati. Sveštenik Stefan Mitrović, koga je policija u Vrnjačkoj banji sinoć uhapsila zbog posedovanja 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina, bio je sam u vozilu prilikom pretresa. Pri… »
Uhapšen sveštenik iz Kruševca zbog droge

Uhapšen sveštenik iz Kruševca zbog droge

N1 Info 20.03.2018
Policija iz Kraljeva uhapsila je S. M. (26), sveštenika iz Kruševca, kod koga je pronašla 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina, piše Blic. Njemu je određen pritvor, a policija ispituje da li ima veze sa prethodnim slučajem dilovanjem droge u kom… »
Uhapšen još jedan sveštenik sa skankom i amfetaminima

Uhapšen još jedan sveštenik sa skankom i amfetaminima

Studio B 20.03.2018
Policija u Kraljevu uhapsila sinoć oko 20 sati S. M. (26), sveštenika iz Kruševca, kod koga je pronašla 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina, piše „Blic“. Arhivska fotografija Osumnjičenom je, prema pisanju Blica, određeno policijsko… »
"Pao" još jedan sveštenik: Pop iz Kruševca dilovao drogu, pa uhapšen u Vrnjačkoj banji

"Pao" još jedan sveštenik: Pop iz Kruševca dilovao drogu, pa uhapšen u Vrnjačkoj banji

Telegraf 20.03.2018
Droga koja je pronađena kod sveštenika bila je namenjena za prodaju u Vrnjačkoj Banji. Policajci iz Vrnjačke Banje sinoć su oko 20 sati kod S. M. (26), sveštenika iz Kruševca, pronašli 52 grama kanabisa 55 grama amfetamina! Neverovatna scena… »

Vesti dana »