Повезане вести

Ово је поп који је ухапшен због диловања дроге

Ово је поп који је ухапшен због диловања дроге

Телеграф 20.03.2018
Полиција је испод сувозачевог седишта аута који је возио Митровић, пронашла кесицу са 52,30 грама канабиса и пакетић са 55,10 грама амфетамина. Пароха великодреновског Стефана Митровића (26) полиција у Врњачкој бањи ухапсила је… »
Аман, људи, па ја сам свештеник: Поп се у Врњачкој бањи позивао на функцију док су га хапсили због дроге

Аман, људи, па ја сам свештеник: Поп се у Врњачкој бањи позивао на функцију док су га хапсили због дроге

Телеграф 20.03.2018
Свештенику Стефану Митровићу одређена је мера задржавања до 48 сати. Свештеник Стефан Митровић, кога је полиција у Врњачкој бањи синоћ ухапсила због поседовања 52 грама канабиса и 55 грама амфетамина, био је сам у возилу… »
Ухапшен свештеник из Крушевца због дроге

Ухапшен свештеник из Крушевца због дроге

Н1 Инфо 20.03.2018
Полиција из Краљева ухапсила је С. М. (26), свештеника из Крушевца, код кога је пронашла 52 грама канабиса и 55 грама амфетамина, пише Блиц. Њему је одређен притвор, а полиција испитује да ли има везе са претходним случајем… »
Ухапшен још један свештеник са сканком и амфетаминима

Ухапшен још један свештеник са сканком и амфетаминима

Студио Б 20.03.2018
Полиција у Краљеву ухапсила синоћ око 20 сати С. М. (26), свештеника из Крушевца, код кога је пронашла 52 грама канабиса и 55 грама амфетамина, пише „Блиц“. Архивска фотографија Осумњиченом је, према писању Блица, одређено… »
"Пао" још један свештеник: Поп из Крушевца диловао дрогу, па ухапшен у Врњачкој бањи

"Пао" још један свештеник: Поп из Крушевца диловао дрогу, па ухапшен у Врњачкој бањи

Телеграф 20.03.2018
Дрога која је пронађена код свештеника била је намењена за продају у Врњачкој Бањи. Полицајци из Врњачке Бање синоћ су око 20 сати код С. М. (26), свештеника из Крушевца, пронашли 52 грама канабиса 55 грама амфетамина… »

Вести дана »