Повезане вести
Касни мраз и снег угрозиће род коштуничавог воћа: Ораси и лешници ће бити папрено скупи кад им дође време
Телеграф 20.03.2018
Највише се страхује за коштичаво воће кајсије и брескве. Воћари су у страху да ће им мартовски снег и мраз уништити приносе. Најугроженије су кајсије и брескве. Земљорадници се хватају за главу сад, а ми ћемо на пролеће кад… »
Коштичаво воће угрожено због мраза и снега
Глас Западне Србије 20.03.2018
Чачак - Због снега, у небо сасвим сигурно гледају воћари који страхују да ће им мартовски мраз уништити приносе. Најугроженије су кајсије и брескве. Таман кад су воћари помислили да ово пролеће неће личити на прошлогодишње… »
Вести дана »
Реми у Крушевцу: Напредак голом у надокнади времена до бода против Спартака
Курир пре 54 минутајош 39 повезаних
Америчка војска признала прве губитке Трамп: Иран жели да преговара, пристао сам на разговор (фото/видео)
Вечерње новости пре 5 минутајош 62 повезане
Нишки скуп „Држава то смо ми“: Више хиљада људи на Тргу, са бине поручују да ће „пумпати“ до расписивања избора
Данас пре 4 минутајош 18 повезаних
ММФ очекује убрзање раста Западног Балкана: ЕУ интеграције, продуктивност и неизвесност као кључни изазови региона
Бизнис.рс пре 1 сатјош 24 повезане
Уживо: Потврђена смрт Хамнеија. Вашингтон демантује тврдње Ирана да је погођен амерички носач авиона "Абрахам Линколн"
Еуроневс пре 1 сатјош 102 повезане