Povezane vesti
Duško pričao o mogućoj vezi sa Macom, ona ustala, zagrlili se, a o Andrijaninoj reakciji svi pričaju! (VIDEO)
Telegraf 20.03.2018
Andrijani i Bori nije bilo drago zbog simpatija između Duška i Mace što se videlo i po njihovim licima. Andrijanin tata Duško Radonjić odmah pri ulasku u Zadrugu pokazao je svoje simpatije prema Maci Diskreciji, što je odmah navelo novinare da mu postave… »
Umreću ovde, ona je gatara! Zbog nje mene i Slobu uvek nešto boli! Luna žestoko optužila Milicu Dugalić (video)
Telegraf 20.03.2018
- Ja sam ubeđena da Milica Dugalić gata mene i Slobu, sto posto! Mene i Slobu non-stop nešto boli, loše nam je, ne možemo da spavamo! - rekla je Luna. Luna Đogani i Milica Dugalić donedavno su bile u dobrim odnosima, međutim od skoro su počele sitne… »
Vesti dana »
Kreator kostima srpskih predstavnika poslao snažnu poruku pred finale: Poznati Hrvat podržao "Lavinu"
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Jakšić u problemima: Čukarički desetkovan čeka Partizan!
Večernje novosti pre 42 minutajoš 31 povezana
Radarski snimci najavljuju nevreme sa gradom i olujnim vetrom: Sručiće se na Srbiju, a ovde sve počinje
Mondo pre 29 minutajoš 21 povezana
Ekološki ustanak traži da se obrati Dačić zbog hapšenja šefa beogradske policije
Serbian News Media pre 17 minutajoš 14 povezanih
"6 godina ga molim da se urazumi, ali džaba": Žena Slobe Vasića besna došla na VMA
Mondo pre 56 minutajoš 15 povezanih