Povezane vesti
Vučić i Tači u petak u Briselu razgovaraju o ZSO i energetici
Glas Amerike 20.03.2018
Savetnik predsednika Kosova Bljerim Šalja izjavio da će Zajednica srpskih opština biti formirana u skladu sa odlukom Ustavnog suda Kosova. Na tribini u Beogradu o perspektivama Briselskog sporazuma Šalja nije odbacio mogućnost da Moskva uslovljava ulazak… »
Tačijev savetnik: Moramo se dogovoriti sa Srbijom, inače će Rusija...
Pravda 20.03.2018
Priština ima obavezu da formira ZSO, treba iskoristiti šansu i postići pravno obavezujući sporazum i normalizovati odnose, rekao je danas Bljerim Šalja, savetnik Hašima Tačija. Šalja je učestvujući na debati u organizaciji Fondacije za otvoreno društvo… »
Šalja: Asocijacija srpskih opština biće formirana
Slobodna Evropa 20.03.2018
Zajednica srpskih opština je obaveza Prištine i mi ne možemo i ne smemo da bežimo od te obaveze, rekao je Bljerim Šalja, savetnik predsednika Kosova Hašima Tačija na debati u Beogradu „Diplomatski dijalog - Stanje i perspektiva Briselskog dijaloga“. „Ja… »
Savetnik Hašima Tačija: Priština ima obavezu da formira ZSO
RTS 20.03.2018
Blerim Šalja, savetnik Hašima Tačija, navodi da Priština ima obavezu da formira ZSO, kao i da treba da iskoristi šansu i postigne pravno obavezujući sporazum i normalizuje odnose. Blerim Šalja je najavio formiranje radne grupe koja će početi da radi na… »
Šalja: Vučić i Tači u Briselu o ZSO i energetici
N1 Info 20.03.2018
Savetnik predsednika Kosova Bljerim Šalja izjavio je da će predsednici Srbije i Kosova, Aleksandar Vučić i Hašim Tači razgovarati u petak u Briselu o primeni postignutih sporazuma koji do sada nisu implementirani kao što su Zajednica opština sa srpskom… »
Vesti dana »
Bivši ministar poljoprivrede: „Nenormalno je da litar mleka u prodavnici košta kao pet kod proizvođača“
Danas pre 6 satijoš 37 povezanih
Obradović posle sjajne partije Batlera: Nekad mi nije jasno kako pogađa te šuteve...
Euronews pre 12 minutajoš 52 povezane
Doskorašnja direktorka "Pete" gimnazije Danka Nešović postala pomoćnica ministra
N1 Info pre 11 satijoš 10 povezanih
Poljoprivrednici danas proširili blokade na 80 puteva: Nemamo šta da pričamo s ministrom, radikalizacija dok se ne opamete!
Pravda pre 1 satjoš 40 povezanih