Повезане вести
Дучић нови командант Бондстила
Политика 20.03.2018
ПРИШТИНА – У бази Кфора у Бондстилу обављена је примопредаја дужности команданта Мултинационалне борбене групе Исток, а нови командант америчке војске на Косову биће пуковник српског порекла Ник Дучић. Он је након примопредаје… »
Амер српског порекла нови командант на Косову
Мондо 20.03.2018
Официр Ник Дучић, Американац српског порекла, преузео је данас у Бондстилу код Урошевца команду над Мултинационалном бригадом Исток коју чине припадници војске САД, Пољске, Румуније и Турске. Фото: ИоуТубе/Принтсцреен/ПрессЦлуб… »
Амерички Србин командује "Бондстилом"
Вечерње новости 20.03.2018
Примопредаја дужности на челу мултинационалне борбене групе "Исток" на Косову и Метохији. Пуковник Ник Дучић најављује наставак сарадње при патролирању са нашом војском. АМЕРИКАНАЦ српског порекла пуковник Ник Дучић нови је… »
Амерички пуковник српског порекла командује Бондстилом
РТС 20.03.2018
Пуковник Ник Дучић, Американац српског порекла, нови је командант базе Бондстил код Урошевца и Мултинационалне бригаде Кфора Исток, јављају косовски медији. "Ова мисија има лични значај, пошто сам ја први амерички официр српског… »
Американац српског порекла нови командант Бондстила на Косову
Радио 021 20.03.2018
Американац српског порекла Ник Дучић преузео је у Бондстилу код Урошевца команду над Мултинационалном бригадом Исток, коју чине припадници војске САД, Пољске, Румуније и Турске. Пуковник Ник Дучић из Калифорније, који је на тој… »
Случајност? Амерички пуковник српског порекла нови командант Бондстила! (Фото)
Правда 20.03.2018
Пуковник Ник Дучић, Американац српског порекла, нови је командант базе Бондстил код Урошевца и Мултинационалне бригаде Кфора Исток, јављају косовски медији. "Први сам амерички официр српског порекла који командује… »
Вести дана »
БЛОГ Грађани са протеста дошли код шатора Дијане Хрке да је подрже: Студенти око Генералштаба нацртали црвену линију која се не прелази ФОТО
Нова пре 5 минутајош 30 повезаних
Погинули сви чланови посаде у паду НАТО авиона: Ужасна несрећа близу границе са Русијом
Мондо пре 3 сатајош 36 повезаних
Превозник Јаћимовић: Нећу прекинути штрајк глађу док моји захтеви не буду испуњени
Нови магазин пре 2 сатајош 43 повезане
"Чега се он плаши"? Владе Ђуровић разочаран, посебно критиковао једног играча Звезде након Дубаија
Вечерње новости пре 30 минутајош 86 повезаних