Povezane vesti
Dučić novi komandant Bondstila
Politika 20.03.2018
PRIŠTINA – U bazi Kfora u Bondstilu obavljena je primopredaja dužnosti komandanta Multinacionalne borbene grupe Istok, a novi komandant američke vojske na Kosovu biće pukovnik srpskog porekla Nik Dučić. On je nakon primopredaje dužnosti rekao da… »
Amer srpskog porekla novi komandant na Kosovu
Mondo 20.03.2018
Oficir Nik Dučić, Amerikanac srpskog porekla, preuzeo je danas u Bondstilu kod Uroševca komandu nad Multinacionalnom brigadom Istok koju čine pripadnici vojske SAD, Poljske, Rumunije i Turske. Foto: YouTube/Printscreen/PressClub Lviv Primopredaja… »
Američki Srbin komanduje "Bondstilom"
Večernje novosti 20.03.2018
Primopredaja dužnosti na čelu multinacionalne borbene grupe "Istok" na Kosovu i Metohiji. Pukovnik Nik Dučić najavljuje nastavak saradnje pri patroliranju sa našom vojskom. AMERIKANAC srpskog porekla pukovnik Nik Dučić novi je komandant baze… »
Američki pukovnik srpskog porekla komanduje Bondstilom
RTS 20.03.2018
Pukovnik Nik Dučić, Amerikanac srpskog porekla, novi je komandant baze Bondstil kod Uroševca i Multinacionalne brigade Kfora Istok, javljaju kosovski mediji. "Ova misija ima lični značaj, pošto sam ja prvi američki oficir srpskog porekla koji… »
Amerikanac srpskog porekla novi komandant Bondstila na Kosovu
Radio 021 20.03.2018
Amerikanac srpskog porekla Nik Dučić preuzeo je u Bondstilu kod Uroševca komandu nad Multinacionalnom brigadom Istok, koju čine pripadnici vojske SAD, Poljske, Rumunije i Turske. Pukovnik Nik Dučić iz Kalifornije, koji je na toj dužnosti zamenio… »
Slučajnost? Američki pukovnik srpskog porekla novi komandant Bondstila! (Foto)
Pravda 20.03.2018
Pukovnik Nik Dučić, Amerikanac srpskog porekla, novi je komandant baze Bondstil kod Uroševca i Multinacionalne brigade Kfora Istok, javljaju kosovski mediji. "Prvi sam američki oficir srpskog porekla koji komanduje Multinacionalnom borbenom grupom… »
Vesti dana »
Tramp očajan nakon pada putničkog aviona u Vašingtonu: "Nije dobro!"
Telegraf pre 10 minutajoš 19 povezanih
Kijev: Rusi regrutuju pešadiju kod Časovog Jara; Moskva prodala stan Zelenskog na Jalti
RTS pre 10 minutajoš 2 povezane
Tramp otvara pritvorski centar u zalivu Gvantanamo za slanje do 30.000 ilegalnih migranata
Danas pre 8 satijoš 3 povezane