Повезане вести

Дучић нови командант Бондстила

Дучић нови командант Бондстила

Политика 20.03.2018
ПРИШТИНА – У бази Кфора у Бондстилу обављена је примопредаја дужности команданта Мултинационалне борбене групе Исток, а нови командант америчке војске на Косову биће пуковник српског порекла Ник Дучић. Он је након примопредаје… »
Амер српског порекла нови командант на Косову

Амер српског порекла нови командант на Косову

Мондо 20.03.2018
Официр Ник Дучић, Американац српског порекла, преузео је данас у Бондстилу код Урошевца команду над Мултинационалном бригадом Исток коју чине припадници војске САД, Пољске, Румуније и Турске. Фото: ИоуТубе/Принтсцреен/ПрессЦлуб… »
Амерички Србин командује "Бондстилом"

Амерички Србин командује "Бондстилом"

Вечерње новости 20.03.2018
Примопредаја дужности на челу мултинационалне борбене групе "Исток" на Косову и Метохији. Пуковник Ник Дучић најављује наставак сарадње при патролирању са нашом војском. АМЕРИКАНАЦ српског порекла пуковник Ник Дучић нови је… »
Амерички пуковник српског порекла командује Бондстилом

Амерички пуковник српског порекла командује Бондстилом

РТС 20.03.2018
Пуковник Ник Дучић, Американац српског порекла, нови је командант базе Бондстил код Урошевца и Мултинационалне бригаде Кфора Исток, јављају косовски медији. "Ова мисија има лични значај, пошто сам ја први амерички официр српског… »
Американац српског порекла нови командант Бондстила на Косову

Американац српског порекла нови командант Бондстила на Косову

Радио 021 20.03.2018
Американац српског порекла Ник Дучић преузео је у Бондстилу код Урошевца команду над Мултинационалном бригадом Исток, коју чине припадници војске САД, Пољске, Румуније и Турске. Пуковник Ник Дучић из Калифорније, који је на тој… »
Случајност? Амерички пуковник српског порекла нови командант Бондстила! (Фото)

Случајност? Амерички пуковник српског порекла нови командант Бондстила! (Фото)

Правда 20.03.2018
Пуковник Ник Дучић, Американац српског порекла, нови је командант базе Бондстил код Урошевца и Мултинационалне бригаде Кфора Исток, јављају косовски медији. "Први сам амерички официр српског порекла који командује… »

Вести дана »