Povezane vesti

Novi haos u gradskom prevozu kod Starog sajmišta: Potukla se dva kontrolora i putnik, svi završili u Urgentnom

Novi haos u gradskom prevozu kod Starog sajmišta: Potukla se dva kontrolora i putnik, svi završili u Urgentnom

Telegraf 20.03.2018
Kontrolori su prevezeni u Urgentni centar. Incident u gradskom prevozu na tramvajskoj liniji 13, dogodio se večeras u 20.25 časova, kada su se potukla dva kontrolora Bus plusa i jedan putnik na Starom sajmištu. Potresna ispovest pretučenog kontrolora… »
Novi napad na kontrolere Bus plusa: Dvojica pretučena na Starom sajmištu

Novi napad na kontrolere Bus plusa: Dvojica pretučena na Starom sajmištu

Kurir 20.03.2018
Dva kontrolora Bus plusa napadnuta su večeras na Starom sajmištu. Kako su nam precizirali, napad se dogodio u 20.25 časova, na tramvajskoj liniji 13 na stajalištu Staro sajmište. - Kontrolor B. N. na drugim vratima je "uhvatio" putnika bez karte koji… »
Apel "Bus Plusa" Beograđanima:Nemojte napadati kontrolore

Apel "Bus Plusa" Beograđanima:Nemojte napadati kontrolore

Večernje novosti 20.03.2018
"Bus plus" je apelovao na Beograđane da se fizički ne obračunavaju sa kontrolorima, ukazujući na to da broj napada zabrinjavajuće raste i da je od početka godine bilo 12. incidenata. "Bus plus" je apelovao danas na Beograđane da se fizički ne… »
Pretučen još jedan kontrolor

Pretučen još jedan kontrolor

Danas 20.03.2018
Kontrolor Bus Plusa S. J(48), koga su brutalno pretukla dva srednjoškolca na liniji 27 zadobio je povrede lopatica, podlive na nogama, i nagnječenja po celom telu zbog čega u narednom periodu neće moći da obavlja svoj posao, saopštila je danas… »
Potresna ispovest pretučenog kontrolora: "Jedan me je držao, a drugi se iživljavao! Ceo život mi se okrenuo pred očima"

Potresna ispovest pretučenog kontrolora: "Jedan me je držao, a drugi se iživljavao! Ceo život mi se okrenuo pred očima"

Telegraf 20.03.2018
Sinoćni incident je dvanaesti od početka godine. - Samo sam radio svoj posao, a oni su me pretukli na vratima autobusa. Jedan me je držao, a drugi se iživljavao - ovo su reči kontrolora S. J.(48) kog su u ponedeljak oko 19 časova pretukla dva… »

Vesti dana »