Povezane vesti
Novi haos u gradskom prevozu kod Starog sajmišta: Potukla se dva kontrolora i putnik, svi završili u Urgentnom
Telegraf 20.03.2018
Kontrolori su prevezeni u Urgentni centar. Incident u gradskom prevozu na tramvajskoj liniji 13, dogodio se večeras u 20.25 časova, kada su se potukla dva kontrolora Bus plusa i jedan putnik na Starom sajmištu. Potresna ispovest pretučenog kontrolora… »
Novi napad na kontrolere Bus plusa: Dvojica pretučena na Starom sajmištu
Kurir 20.03.2018
Dva kontrolora Bus plusa napadnuta su večeras na Starom sajmištu. Kako su nam precizirali, napad se dogodio u 20.25 časova, na tramvajskoj liniji 13 na stajalištu Staro sajmište. - Kontrolor B. N. na drugim vratima je "uhvatio" putnika bez karte koji… »
Apel "Bus Plusa" Beograđanima:Nemojte napadati kontrolore
Večernje novosti 20.03.2018
"Bus plus" je apelovao na Beograđane da se fizički ne obračunavaju sa kontrolorima, ukazujući na to da broj napada zabrinjavajuće raste i da je od početka godine bilo 12. incidenata. "Bus plus" je apelovao danas na Beograđane da se fizički ne… »
Pretučen još jedan kontrolor
Danas 20.03.2018
Kontrolor Bus Plusa S. J(48), koga su brutalno pretukla dva srednjoškolca na liniji 27 zadobio je povrede lopatica, podlive na nogama, i nagnječenja po celom telu zbog čega u narednom periodu neće moći da obavlja svoj posao, saopštila je danas… »
Potresna ispovest pretučenog kontrolora: "Jedan me je držao, a drugi se iživljavao! Ceo život mi se okrenuo pred očima"
Telegraf 20.03.2018
Sinoćni incident je dvanaesti od početka godine. - Samo sam radio svoj posao, a oni su me pretukli na vratima autobusa. Jedan me je držao, a drugi se iživljavao - ovo su reči kontrolora S. J.(48) kog su u ponedeljak oko 19 časova pretukla dva… »
Vesti dana »
Baljak o blokadi Rektorata: Posle godina uspavanosti i jednog mrtvog mora, nešto se dešava
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
Skup za odbranu dostojanstva Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“: Đaci tražili ostavku direktora (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
Ako vas je obradovalo Vučićevo povećanje penzija, Danica Popović ima zabrinjavajuće upozorenje
Nova pre 25 minutajoš 23 povezane