Повезане вести

Нови хаос у градском превозу код Старог сајмишта: Потукла се два контролора и путник, сви завршили у Ургентном

Нови хаос у градском превозу код Старог сајмишта: Потукла се два контролора и путник, сви завршили у Ургентном

Телеграф 20.03.2018
Контролори су превезени у Ургентни центар. Инцидент у градском превозу на трамвајској линији 13, догодио се вечерас у 20.25 часова, када су се потукла два контролора Бус плуса и један путник на Старом сајмишту. Потресна исповест… »
Нови напад на контролере Бус плуса: Двојица претучена на Старом сајмишту

Нови напад на контролере Бус плуса: Двојица претучена на Старом сајмишту

Курир 20.03.2018
Два контролора Бус плуса нападнута су вечерас на Старом сајмишту. Како су нам прецизирали, напад се догодио у 20.25 часова, на трамвајској линији 13 на стајалишту Старо сајмиште. - Контролор Б. Н. на другим вратима је "ухватио"… »
Апел "Бус Плуса" Београђанима:Немојте нападати контролоре

Апел "Бус Плуса" Београђанима:Немојте нападати контролоре

Вечерње новости 20.03.2018
"Бус плус" је апеловао на Београђане да се физички не обрачунавају са контролорима, указујући на то да број напада забрињавајуће расте и да је од почетка године било 12. инцидената. "Бус плус" је апеловао данас на Београђане да… »
Претучен још један контролор

Претучен још један контролор

Данас 20.03.2018
Контролор Бус Плуса С. Ј(48), кога су брутално претукла два средњошколца на линији 27 задобио је повреде лопатица, подливе на ногама, и нагњечења по целом телу због чега у наредном периоду неће моћи да обавља свој посао… »
Потресна исповест претученог контролора: "Један ме је држао, а други се иживљавао! Цео живот ми се окренуо пред очима"

Потресна исповест претученог контролора: "Један ме је држао, а други се иживљавао! Цео живот ми се окренуо пред очима"

Телеграф 20.03.2018
Синоћни инцидент је дванаести од почетка године. - Само сам радио свој посао, а они су ме претукли на вратима аутобуса. Један ме је држао, а други се иживљавао - ово су речи контролора С. Ј.(48) ког су у понедељак око 19 часова… »

Вести дана »