Повезане вести
Нови хаос у градском превозу код Старог сајмишта: Потукла се два контролора и путник, сви завршили у Ургентном
Телеграф 20.03.2018
Контролори су превезени у Ургентни центар. Инцидент у градском превозу на трамвајској линији 13, догодио се вечерас у 20.25 часова, када су се потукла два контролора Бус плуса и један путник на Старом сајмишту. Потресна исповест… »
Нови напад на контролере Бус плуса: Двојица претучена на Старом сајмишту
Курир 20.03.2018
Два контролора Бус плуса нападнута су вечерас на Старом сајмишту. Како су нам прецизирали, напад се догодио у 20.25 часова, на трамвајској линији 13 на стајалишту Старо сајмиште. - Контролор Б. Н. на другим вратима је "ухватио"… »
Апел "Бус Плуса" Београђанима:Немојте нападати контролоре
Вечерње новости 20.03.2018
"Бус плус" је апеловао на Београђане да се физички не обрачунавају са контролорима, указујући на то да број напада забрињавајуће расте и да је од почетка године било 12. инцидената. "Бус плус" је апеловао данас на Београђане да… »
Претучен још један контролор
Данас 20.03.2018
Контролор Бус Плуса С. Ј(48), кога су брутално претукла два средњошколца на линији 27 задобио је повреде лопатица, подливе на ногама, и нагњечења по целом телу због чега у наредном периоду неће моћи да обавља свој посао… »
Потресна исповест претученог контролора: "Један ме је држао, а други се иживљавао! Цео живот ми се окренуо пред очима"
Телеграф 20.03.2018
Синоћни инцидент је дванаести од почетка године. - Само сам радио свој посао, а они су ме претукли на вратима аутобуса. Један ме је држао, а други се иживљавао - ово су речи контролора С. Ј.(48) ког су у понедељак око 19 часова… »
Вести дана »
На Калемегдану изведена почасна артиљеријска паљба поводом Дана примирја
Телеграф пре 3 сатајош 4 повезане
Лена Богдановић: Окупили смо се да призовемо савест запослених у РТС-у, али су они остали глуви – и даље не извештавају да једна мајка, Дијана Хрка, штрајкује глађу
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Млади с југа у Врању сутра организују скуп подршке Дијани Хрки и Миломиру Јаћимовићу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Трамп прети да ће тражити милијарду долара од Би-Би-Сија због монтирања његове изјаве
Данас пре 11 сатијош 1 повезана