Povezane vesti
Haradinaj: Glasanjem za demarkaciju se ne dovodi u pitanje teritorija Kosova
Novi magazin 20.03.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je danas na početku sednice Skupštine Kosova pozvao poslanike da glasaju za Zakon o ratifikaciji sporazuma o demarkaciji granične linije s Crnom Gorom, ističući da Kosovo tim sporazumom ne gubi teritoriju." "Ubeđen sam da… »
Delavi Prištini: Poslanici moraju da glasaju za demarkaciju sa Crnom Gorom; Haradinajev sto prekriven peticijom protiv…
Večernje novosti 20.03.2018
Sednica kosovskog parlamenta je zakazana za 16 sati, a sudeći prema pisanju prištinskih medija, vladajuća većina još nije potvrdila da je obezbedila neophodnu dvotrećinsku većinu. Uoči današnje vanredne sednice kosovskog parlamenta na čijem dnevnom redu… »
Haradinaj za ratifikaciju, Samoopredeljenje protiv
Mondo 20.03.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj pozvao je poslanike Skupštine Kosova da glasaju za Zakon o ratifikaciji sporazuma o demarkaciji granice s Crnom Gorom, ističući da Kosovo tim sporazumom ne gubi teritoriju. Foto: Youtube/Screenshot/BBC News Predstavljajući… »
Napeto u Prištini: Haradinaj za ratifikaciju, Samoopredeljenje protiv, Srpska lista bojkotuje
Vesti online 20.03.2018
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj poručio je na vanrednoj sednici parlamenta, koja je sazvana radi izglasavanja ratifikacije Sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom, da kosovska teritorija nije ugrožena i da je glasanje za demarkaciju, glasanje za… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"U ovim teškim trenucima, Srbija je uz vas": Oglasio se Vučić povodom nesreće u Gani: Poginula dva ministra i još šestoro ljudi
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 2 satajoš 4 povezane