Повезане вести

Кија која добро скија је спавала код мог сина, а ујутру отишла у Задругу: Карићев отац се поново огласио о наводној афери…

Кија која добро скија је спавала код мог сина, а ујутру отишла у Задругу: Карићев отац се поново огласио о наводној афери…

Телеграф 20.03.2018
Осман Карић је још једном испричао своју верзију приче о наводној вези Кије и Стефана Карића. Осман Карић отац Стефана Карића се поново огласио о наводној вези његовог сина Стефана и Кије. Ђаво дошао по своје! Марија Ана носила… »
Ђаво дошао по своје! Марија Ана носила Кију на леђима, па сва задихана питала Кристину: "Шта си радила са Филипом у вц-у?"…

Ђаво дошао по своје! Марија Ана носила Кију на леђима, па сва задихана питала Кристину: "Шта си радила са Филипом у вц-у?"…

Телеграф 20.03.2018
Марија Ана је упртила Кију на леђа и у трку је однела до хотела и успут ју је пропитала о њеној вези са Филипом. Да уопште није за потцењивање, Марија Ана је доказала када је упртила Кију на леђа и без проблема је носила до… »
Марко нову жену може да доведе само преко мене мртве, ако ме је варао, пребићу га! Дивна ДНК отворила душу после избацивања…

Марко нову жену може да доведе само преко мене мртве, ако ме је варао, пребићу га! Дивна ДНК отворила душу после избацивања…

Телеграф 20.03.2018
- Не знам да ли ме је Марко варао, ал' пошто знам какав је, нисам баш сигурна, сумњив је он - поручила је Дивна. Након што је у недељу увече избачена из "Задруге" Дивна ДНК се вратила кући и прво је прокоментарисала приче да ју… »

Вести дана »