Повезане вести
Кија која добро скија је спавала код мог сина, а ујутру отишла у Задругу: Карићев отац се поново огласио о наводној афери…
Телеграф 20.03.2018
Осман Карић је још једном испричао своју верзију приче о наводној вези Кије и Стефана Карића. Осман Карић отац Стефана Карића се поново огласио о наводној вези његовог сина Стефана и Кије. Ђаво дошао по своје! Марија Ана носила… »
Ђаво дошао по своје! Марија Ана носила Кију на леђима, па сва задихана питала Кристину: "Шта си радила са Филипом у вц-у?"…
Телеграф 20.03.2018
Марија Ана је упртила Кију на леђа и у трку је однела до хотела и успут ју је пропитала о њеној вези са Филипом. Да уопште није за потцењивање, Марија Ана је доказала када је упртила Кију на леђа и без проблема је носила до… »
Марко нову жену може да доведе само преко мене мртве, ако ме је варао, пребићу га! Дивна ДНК отворила душу после избацивања…
Телеграф 20.03.2018
- Не знам да ли ме је Марко варао, ал' пошто знам какав је, нисам баш сигурна, сумњив је он - поручила је Дивна. Након што је у недељу увече избачена из "Задруге" Дивна ДНК се вратила кући и прво је прокоментарисала приче да ју… »
Вести дана »
Професор Лукић: НИС-у ће пресудити ОФАК, држава је учинила све што је до ње! Ево шта би донео крај рада рафинерије
Курир пре 2 сатајош 40 повезаних
АНЕМ: Више напада на медијске раднике у Неготину, министар полиције да поднесе оставку
Глас Зајечара пре 4 сатијош 11 повезаних
Девојка која је победила Вучића на бирачком месту Санковић: “Упркос батинашима, може доћи до промене”
Данас пре 10 минутајош 53 повезане
Протестом испред Основног суда у Нишу грађани и студенти обележили 13 месеци од пада надстрешнице
Бета пре 50 минутајош 30 повезаних