Povezane vesti
(Video) Šokirala sve u studiju: Zbog Kijinih reči svi su zanemeli, voditelj nije znao šta da kaže
Kurir 21.03.2018
Kristina Kija Kockar je šokirala je izjavom da će joj Luna Đogani pomoći oko društvenih mreža kad izađu iz rijalitija, budući da je reč o ljubavnici njenog supruga Slobe Radanovića. "Zašto se Luna i ja ne bismo zapratile na društvenim mrežama kad… »
Kija iznenadila sve: Luna je obećala da će da mi pomogne kad izađemo iz "Zadruge"
Blic 20.03.2018
Učesnica "Zadruge" gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrila detalj koji je šokirao mnoge, s obzirom da se tiče ljubavnice njenog supruga Slobe Radanovića. Kija Kockar otkrila je u emisiji "Amidži šou" da je sa Lunom Đogani… »
Nije joj dobro: Evo šta je Luna radila u rijalitiju dok su Kija i Sloba bili kod Amidžića
Blic 20.03.2018
Đoganijeva, po svemu sudeći, nije mogla da podnese što nije sa Radanovićem u emisiji "Amidži šou". Kija Kockar i Sloba Radanović gostovali su kod Ognjena Amidžića i pričali o odnosu pre rijalitija, a pevačeva supruga je otkrila i detalj o Luni Đogani… »
Vesti dana »

Napadač ubio četvero ljudi, uključujući policajca, u poslovnom tornju u New Yorku
Slobodna Evropa pre 41 minutajoš 22 povezane

Tramp: Ne zanima me susret sa Putinom; Medvedev: Pretnje Rusiji mogu dovesti do rata sa SAD
RTS pre 6 minutajoš 20 povezanih

Duvaće vetar, pucaće gromovi: Najnovije upozorenje rmhz: Velika količina padavina sručiće se na ove delove Srbije
Blic pre 6 minutajoš 14 povezanih

Oblačno i svežije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, temperatura do 28
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 10 povezanih