Povezane vesti

(Video) Šokirala sve u studiju: Zbog Kijinih reči svi su zanemeli, voditelj nije znao šta da kaže

(Video) Šokirala sve u studiju: Zbog Kijinih reči svi su zanemeli, voditelj nije znao šta da kaže

Kurir 21.03.2018
Kristina Kija Kockar je šokirala je izjavom da će joj Luna Đogani pomoći oko društvenih mreža kad izađu iz rijalitija, budući da je reč o ljubavnici njenog supruga Slobe Radanovića. "Zašto se Luna i ja ne bismo zapratile na društvenim mrežama… »
Kija iznenadila sve: Luna je obećala da će da mi pomogne kad izađemo iz "Zadruge"

Kija iznenadila sve: Luna je obećala da će da mi pomogne kad izađemo iz "Zadruge"

Blic 20.03.2018
Učesnica "Zadruge" gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrila detalj koji je šokirao mnoge, s obzirom da se tiče ljubavnice njenog supruga Slobe Radanovića. Kija Kockar otkrila je u emisiji "Amidži šou" da je sa Lunom… »
Nije joj dobro: Evo šta je Luna radila u rijalitiju dok su Kija i Sloba bili kod Amidžića

Nije joj dobro: Evo šta je Luna radila u rijalitiju dok su Kija i Sloba bili kod Amidžića

Blic 20.03.2018
Đoganijeva, po svemu sudeći, nije mogla da podnese što nije sa Radanovićem u emisiji "Amidži šou". Kija Kockar i Sloba Radanović gostovali su kod Ognjena Amidžića i pričali o odnosu pre rijalitija, a pevačeva supruga je otkrila i detalj o Luni… »

Vesti dana »