Повезане вести

Игра "Узми рачун и победи": Породица Барањи у новом дуплексу (фото)

Игра "Узми рачун и победи": Породица Барањи у новом дуплексу (фото)

Вечерње новости 21.03.2018
Добитнику стана у Новом Саду у наградној игри "Узми рачун" уручени кључеви. Министар Зоран Ђорђевић најавио други циклус у којем ће бити подељено шест станова. ИМРЕ Барањи (59) из Бачког Градишта и његова супруга Јудит ушли… »
(Фото) добитник игре Узми рачун и победи ушао у стан у Новом стану: Учествовао сам у многим играма, али ово је први пут да сам…

(Фото) добитник игре Узми рачун и победи ушао у стан у Новом стану: Учествовао сам у многим играма, али ово је први пут да сам…

Курир 21.03.2018
Срећни добитник стана Имре Барањи ушао је у своју нову некретнину величини 116,5 квадратних метара на Новом насељу у Новом Саду. Тај педесетдеветогишњак из Бачког Градишта надомак Бечеја добио је стан у наградној игри "Узми… »
Имре Барањи из Бачког Градишта освојио стан у Новом Саду сакупљањем рачуна

Имре Барањи из Бачког Градишта освојио стан у Новом Саду сакупљањем рачуна

Радио 021 21.03.2018
Имре Барањи из Бачког Градишта добитник је дуплекс стана у Новом Саду, у наградној игри Владе Србије "Узми рачун и победи". Наградна игра се организује у оквиру акције "Година борбе против сиве економије", у складу с одлуком… »
Кључ од стана добитнику награде "Узми рачун и победи" уручио министар

Кључ од стана добитнику награде "Узми рачун и победи" уручио министар

РТВ 21.03.2018
НОВИ САД - Добитнику наградне игре "Узми рачун и победи", Имреу Барањију, кључеве новог стана уручио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић. Ђорђевић је рекао да се Србија бори… »
Кључ у рукама добитника награде "Узми рачун и победи"

Кључ у рукама добитника награде "Узми рачун и победи"

Дневник 21.03.2018
НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић заједно је са министром рада, запошљавања, борачких и социјалних питања у Влади Републике Србије Зораном Ђорђевићем и директором Дирекције за имовину Јованом Воркапићем… »
"УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ": Уручени кључеви добитнику стана у Новом Саду (ФОТО)

"УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ": Уручени кључеви добитнику стана у Новом Саду (ФОТО)

Мој Нови Сад 21.03.2018
Сива економија – "велика пошаст за нашу земљу". Како јављају из Кабинета градоначелника, Милош Вучевић је данас – заједно с министром рада, запошљавања, борачких и социјалних питања у Влади Републике Србије Зораном… »
"Узми рачун и победи" - добитници трећег извлачења

"Узми рачун и победи" - добитници трећег извлачења

Дневник 21.03.2018
БЕОГРАД: Влада Републике Србије данас је званично објавила резултате трећег јавног извлачења првог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2018. - први круг", које је обављено у суботу, 17. марта. Двоипособан-дуплекс стан у… »

Вести дана »