Povezane vesti
Nemanja Radonjić: Lakše bi mi bilo da sam promašio penal u LŠ, evo zbog čega sam suzu pustio!
Hot sport 21.03.2018
Nemanja Radonjić je tragičar Crvene zvezde, promašio je odlučujući penal u Šapcu posle kog su crveno-beli eliminisani iz Kupa. Sedam dana kasnije vihorno levo krilo se priseća šuta u gradu kraj Save. Lopta je otišla preko prečke, a mladi fudbaler je… »
Radonjić progovorio o penalu u Šapcu: Tražio sam da šutiram peti! Lakše bi mi bilo da sam promašio u finalu LŠ
Mozzart sport 21.03.2018
„Dešava se da promaše Mesi, Ronaldo, Ramos...“, poručio je krilni napadač crveno-belih. Najbolji potez sezone bio je onaj gol protiv Krasnodara. U Šapcu, Nemanja Radonjić je dodirnuo drugu krajnost. U petoj seriji penal ruleta poslao je loptu visoko… »
Vesti dana »
Vraća nam se zima i sneg! Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru zahlađenja: Preti i olujni vetar
Telegraf pre 59 minutajoš 33 povezane
Socijalistički kandidat Seguro pobedio na predsedničkim izborima u Portugaliji sa 64 odsto glasova
Euronews pre 34 minutajoš 22 povezane
"Da se EU nije mešala u Trampove postupke, rat u Ukrajini bi već bio završen"
B92 pre 14 minutajoš 26 povezanih
"Stavljam svoju budućnost premijerke na kocku": Takaiči raspisala vanredne izbore, stigli prvi rezultati
Večernje novosti pre 3 satajoš 26 povezanih
Američka skijašica Lindzi Von slomila levu nogu nakon pada u spustu na ZOI
Insajder pre 1 satjoš 86 povezanih