Povezane vesti
Nemanja Radonjić: Lakše bi mi bilo da sam promašio penal u LŠ, evo zbog čega sam suzu pustio!
Hot sport 21.03.2018
Nemanja Radonjić je tragičar Crvene zvezde, promašio je odlučujući penal u Šapcu posle kog su crveno-beli eliminisani iz Kupa. Sedam dana kasnije vihorno levo krilo se priseća šuta u gradu kraj Save. Lopta je otišla preko prečke, a mladi… »
Radonjić progovorio o penalu u Šapcu: Tražio sam da šutiram peti! Lakše bi mi bilo da sam promašio u finalu LŠ
Mozzart sport 21.03.2018
„Dešava se da promaše Mesi, Ronaldo, Ramos...“, poručio je krilni napadač crveno-belih. Najbolji potez sezone bio je onaj gol protiv Krasnodara. U Šapcu, Nemanja Radonjić je dodirnuo drugu krajnost. U petoj seriji penal ruleta poslao je loptu… »
Vesti dana »
Baljak o blokadi Rektorata: Posle godina uspavanosti i jednog mrtvog mora, nešto se dešava
N1 Info pre 36 minutajoš 40 povezanih
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 4 satijoš 21 povezana
Srpskim privrednicima veći pristup italijanskom tržištu Ministarka Mesarović: "Želimo sve veću i snažniju ekonomsku povezanost i saradnju Srbije i Italije
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih
Spoljnopolitički odbor Evropskog parlamenta raspravljaće danas o situaciji na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih