Повезане вести
Вакулко одушевљен Партизаном!
Спортске.нет 21.03.2018
Фудбалер Партизана Јуриј Вакулко оценио је данас да су црно-бели "велика породица" и додао да га је пријатно изненадило како су га прихватили у клубу. Млади украјински фудбалер претходне зиме дошао је у Партизан, за који је… »
Јури Вакулко: Партизан је једна велика породица!
Хот спорт 21.03.2018
У Партизан је дошао у зимском прелазном року као играч средине терена и капитен младе репрезентације Украјне до 21 године. Прошао је пролећни део припрема на Кипру са Партизаном, стекао нове пријатеље и у марту 2018. године… »
Вакулко: У Партизану су сви као један, одушевљен сам!
Спортски журнал 21.03.2018
У Партизан је дошао у зимском прелазном року као играч средине терена и капитен младе репрезентације Украјне до 21 године. Прошао је пролећни део припрема на Кипру са Партизаном, стекао нове пријатеље и у марту 2018. године… »
Вакулко: Толико дуго сам чекао на деби
Моззарт спорт 21.03.2018
"У фудбалу је некад потребна срећа, а нас је знала да напусти некад. Али сада смо се вратили поново у игру, пуни смо елана, дајемо голове и уз подршку навијача идемо даље!”, каже Партизанов Украјинац. Украјинац Јури Вакулко у… »
Јури Вакулко: Одушевљен сам!
Мондо 21.03.2018
Млади Украјинац Јури Вакулко усхићен због дебија за први тим Партизана. "Невероватно је колико се сви слажемо као један и колико смо били међусобна подршка када је било и тешких момената. Ми смо у Партизану велика породица", каже… »
Вести дана »
Пуцњава на универзитету у Америци: Двојица мртвих, потера за осумњиченим
BBC News пре 53 минутајош 26 повезаних
Метеоролози објавили нову прогнозу: Праве зиме у Србији сигурно нема до овог датума
Правда пре 1 сатјош 20 повезаних
Руси упали у Купјанск на мала врата; Украјински "Ахил" уништио тајни пролаз за инфилтрацију људства (видео)
Ало пре 1 сатјош 13 повезаних
30 година од потписивања Дејтонског споразума: Договорен у САД, потписан у Паризу
Телеграф пре 1 сатјош 10 повезаних