Povezane vesti
Milivojević: U fudbalu nema demokratije
Politika 21.03.2018
Za mene je Branislav Ivanović bio pravi kapiten, ali ja sam profesionalac i moram da poštujem svaku odluku selektora, kaže prvotimac Kristal Palasa. – Grujić: Šansa da se dobro uigramo. U domu fudbalera Srbije u Staroj Pazovi nastavljene su… »
Milivojević o promeni kapitena: ''U fudbalu ne vlada demokratija...''
Sportske.net 21.03.2018
To ne znači da ne poštuje odluku selektora. Odluka selektora Mladena Krstajića da promeni kapitena našeg nacionalnog tima i danas nailazi na reakcije. Ovoga puta su pred novinare izašli Luka Milivojević, Marko Grujić i Andrija Živković, a… »
Luka Milivojević o promeni kapitena: Ovde ne važi demokratija, već autokratija
Mozzart sport 21.03.2018
„Tako je to u fudbalu“, poručio je fudbaler Kristal Palasa. Reprezentativac Srbije Luka Milivojević kaže da poštuje odluku Mladena Krstajića da umesto Branislava Ivanovića novi kapiten bude Aleksandar Kolarov, jer smatra da u fudbalu nema… »
Golmanska trilema - Stojke, Dmitrović ili Rajković? Sprema li selektor novo iznenađenje?
Sportske.net 21.03.2018
Novi selektor Mladen Krstajić je najnovijim potezom pokazao da nema nedodirljivih, da li nas čeka još velikih promena? U ovih nekoliko meseci od prethodnog okupljanja našeg nacionalnog tima, dvojica igrača su pokazala najveći uspon forme. Jedan je… »
Ove reči sada drugačije odjekuju - Šta je Krstajić rekao o Banetu pre odluke o promeni kapitena?
Sportske.net 21.03.2018
Na RTS-u je upravo prikazana emisija ''Put u Rusiju'', posvećena predstojećem Mundijalu, gde je, pored ostalh, govorio i selektor našeg nacionalnog tima Mladen Krstajić. Emisija je, očigledno, snimljena pre najnovijih događaja u reprezentaciji… »
Vesti dana »
Održan protest ispred zgrade MUP-a u Podgorici, građani traže ostavke ili smene odgovornih iz bezbednosnog sektora
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
'Povratak iz mrtvih': Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Blic pre 8 satijoš 1 povezana