Повезане вести
Миливојевић: У фудбалу нема демократије
Политика 21.03.2018
За мене је Бранислав Ивановић био прави капитен, али ја сам професионалац и морам да поштујем сваку одлуку селектора, каже првотимац Кристал Паласа. – Грујић: Шанса да се добро уиграмо. У дому фудбалера Србије у Старој Пазови… »
Лука Миливојевић о промени капитена: Овде не важи демократија, већ аутократија
Моззарт спорт 21.03.2018
„Тако је то у фудбалу“, поручио је фудбалер Кристал Паласа. Репрезентативац Србије Лука Миливојевић каже да поштује одлуку Младена Крстајића да уместо Бранислава Ивановића нови капитен буде Александар Коларов, јер сматра да у… »
Миливојевић о промени капитена: ''У фудбалу не влада демократија...''
Спортске.нет 21.03.2018
То не значи да не поштује одлуку селектора. Одлука селектора Младена Крстајића да промени капитена нашег националног тима и данас наилази на реакције. Овога пута су пред новинаре изашли Лука Миливојевић, Марко Грујић и Андрија… »
Голманска трилема - Стојке, Дмитровић или Рајковић? Спрема ли селектор ново изненађење?
Спортске.нет 21.03.2018
Нови селектор Младен Крстајић је најновијим потезом показао да нема недодирљивих, да ли нас чека још великих промена? У ових неколико месеци од претходног окупљања нашег националног тима, двојица играча су показала највећи… »
Ове речи сада другачије одјекују - Шта је Крстајић рекао о Банету пре одлуке о промени капитена?
Спортске.нет 21.03.2018
На РТС-у је управо приказана емисија ''Пут у Русију'', посвећена предстојећем Мундијалу, где је, поред осталх, говорио и селектор нашег националног тима Младен Крстајић. Емисија је, очигледно, снимљена пре најновијих догађаја у… »
Вести дана »

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана