Povezane vesti
Kija koja dobro skija je spavala kod mog sina, a ujutru otišla u Zadrugu: Karićev otac se ponovo oglasio o navodnoj aferi…
Press 21.03.2018
Osman Karić je još jednom ispričao svoju verziju priče o navodnoj vezi Kije i Stefana Karića. Osman Karić otac Stefana Karića se ponovo oglasio o navodnoj vezi njegovog sina Stefana i Kije. Đavo došao po svoje! Marija Ana nosila Kiju na leđima, pa sva… »
Marko novu ženu može da dovede samo preko mene mrtve, ako me je varao, prebiću ga! Divna DNK otvorila dušu posle izbacivanja…
Press 21.03.2018
- Ne znam da li me je Marko varao, al' pošto znam kakav je, nisam baš sigurna, sumnjiv je on - poručila je Divna. Nakon što je u nedelju uveče izbačena iz "Zadruge" Divna DNK se vratila kući i prvo je prokomentarisala priče da ju Marko navodno varao dok… »
Đavo došao po svoje! Marija Ana nosila Kiju na leđima, pa sva zadihana pitala Kristinu: "Šta si radila sa Filipom u wc-u?"…
Press 21.03.2018
Marija Ana je uprtila Kiju na leđa i u trku je odnela do hotela i usput ju je propitala o njenoj vezi sa Filipom. Da uopšte nije za potcenjivanje, Marija Ana je dokazala kada je uprtila Kiju na leđa i bez problema je nosila do hotela i nazad. Marko novu… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 152 povezane

Dodikov advokat: Na presudu ćemo podneti apelaciju Ustavnom sudu BiH
Beta pre 7 minutajoš 53 povezane

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu i globalna tržišta
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 41 povezana

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 37 povezanih

Srbija među zemljama sa najvišim carinama, ima li šanse da stopa bude smanjena
Bloomberg Adria pre 1 minutjoš 64 povezane