Povezane vesti
Vučić iz SAD: Zapad čvrsto za očuvanje nezavisnosti Kosova
Slobodna Evropa 21.03.2018
"Čini mi se da zapadne zemlje ne žele ni na koji način da razgovaraju o tome kome pripada teritorija Kosova, oni to smatraju završenim", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se od nedelje nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama. "Za njih je… »
Vučić u Njujorku: Borimo se da skinemo pečat sa kosovske nezavisnosti koji su stavili Jeremić i Tadić na Međunarodnom sudu…
Pravda 21.03.2018
Čini mi se da zapadne zemlje ne žele ni na koji način da razgovaraju o tome kome pripada teritorija Kosova, oni to smatraju završenim, rekao je predsednik Aleksandar Vučić za RTS. Mi ne pregovaramo samo sa Albancima, već i sa onima koju su stvorili… »
Vučić: Zapad ne želi da razgovara o tome kome pripada Kosovo
N1 Info 21.03.2018
Čini mi se da zapadne zemlje ne žele ni na koji način da razgovaraju o tome kome pripada teritorija Kosova, oni to smatraju završenim, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za RTS. Mi ne pregovaramo samo sa Albancima, već i sa onima koju su… »
Vesti dana »

Vučić čestitao Orbanu što će u Budimpešti biti organizovan samit SAD-Rusija
Nedeljnik pre 20 minutajoš 20 povezanih

Kurir saznaje: Ovo je osumnjičeni za ubistvo u Beogradu na vodi! Ubijeni muškarac imao falsifikovana dokumenta
Kurir pre 30 minutajoš 24 povezane

Podignuta optužnica protiv Džona Boltona zbog zadržavanja poverljivih dokumenata, on negira krivicu
Sputnik pre 50 minutajoš 10 povezanih

Stiže promena vremena: Posle kiše i vetra, vikend nam donosi sunce
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih