Povezane vesti
Vučić iz SAD: Zapad čvrsto za očuvanje nezavisnosti Kosova
Slobodna Evropa 21.03.2018
"Čini mi se da zapadne zemlje ne žele ni na koji način da razgovaraju o tome kome pripada teritorija Kosova, oni to smatraju završenim", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se od nedelje nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama. "Za njih je… »
Vučić u Njujorku: Borimo se da skinemo pečat sa kosovske nezavisnosti koji su stavili Jeremić i Tadić na Međunarodnom sudu…
Pravda 21.03.2018
Čini mi se da zapadne zemlje ne žele ni na koji način da razgovaraju o tome kome pripada teritorija Kosova, oni to smatraju završenim, rekao je predsednik Aleksandar Vučić za RTS. Mi ne pregovaramo samo sa Albancima, već i sa onima koju su stvorili… »
Vučić: Zapad ne želi da razgovara o tome kome pripada Kosovo
N1 Info 21.03.2018
Čini mi se da zapadne zemlje ne žele ni na koji način da razgovaraju o tome kome pripada teritorija Kosova, oni to smatraju završenim, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za RTS. Mi ne pregovaramo samo sa Albancima, već i sa onima koju su… »
Vesti dana »
Noć u Kuli: Fantomke, palice i sukobljene priče aktivista i policije
Vreme pre 1 satjoš 20 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih
Sprema se konačni udar, Bliski istok drhti! "Preklinju nas, nemaju šanse": Stižu stravične slike razaranja, Izrael najavio napad punom snagom
Blic pre 52 minutajoš 82 povezane
Naredna 72 sata su ključna: Sručiće se ogromna količina kiše, upozorenje za celu Srbiju, Beograd posebno ugrožen
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Dve verzije incidenta u Kuli: Studenti tvrde da su napadnuti, MUP saopštio da su aktivisti pretili članovima SNS
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 22 povezane