Повезане вести
Знаш ли који су смртни грехови? Зашто, мајко, то ниси научила своје дете? Кијини фанови жестоко узвратили Анабели (ФОТО)
Телеграф 22.03.2018
- Мајке широм Србије плачу због тебе и онога што си урадила свом детету - поручили су Анабели навијачи Кије Коцкар. Након што је Анабела Атијас упутила шокантну поруку свима који не подржавају љубав Слобе и Луне, огласила се и… »
55 врелих секунди! Ана Кораћ се скинула и показала огромне голе груди! (видео)
Телеграф 22.03.2018
Она спада у задругарке са богатијим попрсјем, а ове вреле кадрове мушкарци су чекали месецима. Након што су поједине задругарке почастиле мушкарце својим голим грудима док су се пресвлачиле у гардероберу или, пак, безазлено прале… »
Чекају ме само дугови, без свега сам остао... Слоба први пут отворио душу и рекао шта га стварно мучи! (ВИДЕО)
Телеграф 22.03.2018
Слоба је признао Луни да је због ње остао због свега. Луна Ђогани претходне ноћи била је на ивици нервног слома, па је скоро сат времена плакала. Разлог је гостовање Кије Коцкар и Слобе Радановића у емисији "Амиџи шоу", потом… »
Издали су ме и продали: Миљани свега доста, хоће да изађе из Задруге, дала рок продукцији!
Телеграф 22.03.2018
Миљана каже да је разочарана и да више не може да издржи у ријалитију. Изгледа да је Миљани свега доста и преклињала је своје фанове да у недељу не гласају за њу. Кији рекли да су се виделе сузе у њеним очима док је Слоба… »
Џелати љубави, не заборавите да сви дођемо пред исти суд! Анабела упутила шокантну поруку онима који не подржавају Луну и…
Телеграф 22.03.2018
Певачица се обратила свима онима који су против Лунине и Слобине везе. Анабела Атијас је на свом Инстаграм профилу објавила је два принтскрина из Задруге на којима су њена ћерка Луна Ђогани и њен дечко Слоба Радановић, а у… »
Кији рекли да су се виделе сузе у њеним очима док је Слоба певао "Маскенбал": Док је објашњавала, Луна се хватала за главу…
Телеграф 22.03.2018
Кијина реакција док је Слоба певао "Маскенбал" у "Амиџију" није прошла незапажено. О гостовању Кије Коцкар и Слободана Радановића у емисији "Амиџи шоу" и даље се прича, а посебно занимљив тренутак био је док је Слоба певао… »
Понижавају ме као кера, Жуту више поштују од мене! Луна кукала и плакала из све снаге, па Слоби поставила услов, а тиче се…
Телеграф 22.03.2018
Луна је напустила емисију Питања гледалаца, због питања која јој се нису допала. Луна Ђогани напустила је претходне ноћи Питања гледалаца, љута и бесна због питања која су јој постављена. Након што је признала да не може… »
Након што је признала да не може без секса, Луну питали да ли жали што је изабрала Слобу - а не Ђексона, ево шта је она…
Телеграф 22.03.2018
Једно од занимљивијих питања гледалаца било је упућено Луни Ђогани, а тиче се секса са Слобом. Задругари су и ове среде добили занимљива питања гледалаца, а можда је и најитересантније било оно за Луну Ђогани везано за секс… »
Сви причају о Лунином и Милановом пољупцу, овакав њен коментар нико није очекивао, а шта је тек Милошевић извалио! (фото)…
Телеграф 22.03.2018
Луна и Милан су се мало више опустили током синоћне журке. Пољубац Луне Ђогани и Милана Милошевића догодио се на журки одржаној после емисије "Амиџи шоу" у којој су гостовали Кија и Слоба. Након што је признала да не може без… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Напетости у Ормуском мореузу: Трамп тврди да је Америка погодила седам иранских чамаца
Данас пре 5 сатијош 1 повезана