Повезане вести

Акције Фејсбука пале за 1,5 одсто пре званичног почетка трговања

Акције Фејсбука пале за 1,5 одсто пре званичног почетка трговања

Нова економија 22.03.2018
Акције Фејсбука пале су за 1,5 одсто пре званичног почетка трговања, јер извињење директора Марка Закерберга, није успело да смири ситуацију на Волстриту. Пад је уследио након скандала са цурењем личних података више од 50… »
Закерберг: Лажне вести се шириле путем налога у Македонији

Закерберг: Лажне вести се шириле путем налога у Македонији

Политика 22.03.2018
Акције Фејсбука пале су за 1,5 одсто пре званичног почетка трговања, јер извињење Марка Закерберга, директора Фејсбука, није успело да смири ситуацију на Волстриту након скандала са цурењем личних података више од 50 милиона… »
Немачка: Фејсбук треба да пружи објашњење

Немачка: Фејсбук треба да пружи објашњење

Данас 22.03.2018
Немачки министар правде Катарина Барли је затражила од европског вођства компаније Фејсбук да објасни скандал у који је умешана фирма за обраду података Кемдриџ Аналитика и да одговори да ли су оштећени немачки корисници те… »
Немачки и британски министар траже од Фејсбука објашњење

Немачки и британски министар траже од Фејсбука објашњење

РТВ 22.03.2018
ВАШИНГТОН, БЕРЛИН/ЛОНДОН - Немачка министарка правде Катарина Барли позвала је данас европско руководство Фејсбука да објасни скандал у вези с компанијом "Кембриџ Аналитика" и појасни да ли су угрожени подаци немачких корисника… »
Власник Фејсбука се извинио и признао грешке

Инсајдер 22.03.2018
Власник Фејсбука Марк Закерберг је прекинуо дуго ћутање, изразио жаљење и признао грешке после вишедневне полемике око недозвољене употребе личних података милиона корисника те друштвене мреже што је учинила британска фирма… »
Закерберг признао цурење података 50 милиона корисника „Фејсбука”

Закерберг признао цурење података 50 милиона корисника „Фејсбука”

Политика 22.03.2018
ЊУЈОРК – Извршни директор и оснивач „Фејсбука” Марк Закерберг данас је признао грешке и најавио кораке ка бољој заштити података корисника након скандала са цурењем личних података више од 50 милиона корисника. Закерберг се… »
"Друга верзија онога што су Руси радили": Закерберг сигуран да неко покушава да омете изборе за амерички Конгрес

"Друга верзија онога што су Руси радили": Закерберг сигуран да неко покушава да омете изборе за амерички Конгрес

Блиц 22.03.2018
Извршни директор компаније Фејсбук Марк Закерберг изјавио је да је сигуран да "неко покушава да омета" новембарске изборе за Представнички дом Конгреса САД и Сенат, заказане за новембар. - Сигуран сам да неко покушава. Сигуран… »

Нови магазин 22.03.2018
Власник Фејсбука Марк Закербер је прекинуо дуго ћутање, изразио жаљење и признао грешке после вишедневне полемике око недозвољене употребе личних података милиона корисника те друштвене мреже што је учинила британска фирма… »
Закерберг признао грешку: Ја сам покренуо Фејсбук и ја ћу решити проблем

Закерберг признао грешку: Ја сам покренуо Фејсбук и ја ћу решити проблем

Блиц 21.03.2018
Извршни директор и оснивач Фејбука Марк Закерберг признао је да је његова компанија направила грешку када је злоупотребила личне податке 50 милиона корисника за политичке кампање. Он се огласио после четрири дана ћутања и на… »
Афера фејсбук: Ако сте користили ове апликације, ваши подаци су украдени

Афера фејсбук: Ако сте користили ове апликације, ваши подаци су украдени

Вечерње новости 21.03.2018
Ваши профили на Фејсбуку су роба која се сваки дан продаје... На Фејсбуку сам радио 2011. и 2012. године. Водио сам тим који је био одговоран за спровођење правила о заштити података корисника на Фејсбуковој платформи за… »

Вести дана »