Повезане вести

Саудијски принц потрошио више од милијарду $ на само три ствари

Саудијски принц потрошио више од милијарду $ на само три ствари

Пресс 22.03.2018
Саудијски престолонаследник Мохамед бин Салман гостовао је у емисији "60 Минута" ТВ куће ЦБС, а одговорио је на низ питања о улози ислама, женским правима, затварању саудијских принчева, али и о свом богатству. Фото:Геттиимагес… »
(Видео) Не иде у куповину без милијарду долара у џепу: Мохамед бин Салман објаснио како изгледа његов просечан шопинг

(Видео) Не иде у куповину без милијарду долара у џепу: Мохамед бин Салман објаснио како изгледа његов просечан шопинг

Курир 22.03.2018
У ТВ емисији "60 минута недељом", која се приказује на каналу ЦБС, саудијски престолонаследник Мухамед бин Салман одговорио је на низ питања о томе како гледа на улогу ислама, на женска права, на затварање десетине саудијских… »
Моћни саудијски принц о шопингу од милијарду долара: Нисам ни Ганди ни Нелсон Мандела, ја сам богат

Моћни саудијски принц о шопингу од милијарду долара: Нисам ни Ганди ни Нелсон Мандела, ја сам богат

Блиц 22.03.2018
Моћни наследник круне Саудијске Арабије, Мухамед бин Салман од понедељка је у посети Америци током које ће се сусрести с председником Доналдом Трампом и обићи низ америчких градова. Циљ његове посете је да придобије америчке… »

Вести дана »