Povezane vesti

Saudijski princ potrošio više od milijardu $ na samo tri stvari

Saudijski princ potrošio više od milijardu $ na samo tri stvari

Press 22.03.2018
Saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman gostovao je u emisiji "60 Minuta" TV kuće CBS, a odgovorio je na niz pitanja o ulozi islama, ženskim pravima, zatvaranju saudijskih prinčeva, ali i o svom bogatstvu. Foto:Gettyimages Najpre je izjavio da je… »
(Video) Ne ide u kupovinu bez milijardu dolara u džepu: Mohamed bin Salman objasnio kako izgleda njegov prosečan šoping

(Video) Ne ide u kupovinu bez milijardu dolara u džepu: Mohamed bin Salman objasnio kako izgleda njegov prosečan šoping

Kurir 22.03.2018
U TV emisiji "60 minuta nedeljom", koja se prikazuje na kanalu CBS, saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman odgovorio je na niz pitanja o tome kako gleda na ulogu islama, na ženska prava, na zatvaranje desetine saudijskih prinčeva i o svom… »
Moćni saudijski princ o šopingu od milijardu dolara: Nisam ni Gandi ni Nelson Mandela, ja sam bogat

Moćni saudijski princ o šopingu od milijardu dolara: Nisam ni Gandi ni Nelson Mandela, ja sam bogat

Blic 22.03.2018
Moćni naslednik krune Saudijske Arabije, Muhamed bin Salman od ponedeljka je u poseti Americi tokom koje će se susresti s predsednikom Donaldom Trampom i obići niz američkih gradova. Cilj njegove posete je da pridobije američke investitore koji bi… »

Vesti dana »

Vojvodina "ne potcenjuje" Ajaks

Vojvodina "ne potcenjuje" Ajaks

B92 pre 13 minutajoš 37 povezanih
EU zatražila obustavu rušenja vikendica kraj Gazivoda

EU zatražila obustavu rušenja vikendica kraj Gazivoda

Beta pre 53 minutajoš 18 povezanih
Kad i kako Interpol raspisuje poternicu

Kad i kako Interpol raspisuje poternicu

BBC News pre 1 satjoš 22 povezane