Povezane vesti

Spisak svih internet adresa koje morate da blokirate ako želite da potpuno obrišete Facebook

Spisak svih internet adresa koje morate da blokirate ako želite da potpuno obrišete Facebook

Telegraf 22.03.2018
Pipci Facebooka prostiru se po celom internetu. Ljudi su masovno počeli da brišu svoje Facebook naloge nakon skandala koji je izbio kada je otkriveno da su podaci o korisnicima procureli i korišćeni za Trampovu predsedničku kampanju. Facebook me… »
Mislili ste da je brisanje naloga na Fejsbuku dovoljno? Oglašivači vas i dalje mogu naći a evo kako da im pobegnete

Mislili ste da je brisanje naloga na Fejsbuku dovoljno? Oglašivači vas i dalje mogu naći a evo kako da im pobegnete

Blic 22.03.2018
Poslednji skandal koji trese Fejsbuk već je koštao Marka Zakerberga preko 60 milijardi dolara, a nakon što je i javno priznao da je njegova kompanija napravila grešku i zloupotrebila lične podatke 50 miliona korisnika, sve je više onih koji su… »
Mark Zakerberg se konačno oglasio: Načinili smo greške

Mark Zakerberg se konačno oglasio: Načinili smo greške

Nova energija 22.03.2018
Mark Zakerberg, CEO Facebooka, je konačno prekinuo ćutanje nakon skandala koji je nastao zbog toga što je Cambridge Analytica mogla da prati 50 miliona korisnika Facebooka, tako što je imala pristup njihovim profilima bez dozvole. Cambridge Analytica… »
Fejsbuk skandal - Čovek koji je odao tajne 50 miliona ljudi tvrdi: Koriste me kao žrtveno jagnje!

Fejsbuk skandal - Čovek koji je odao tajne 50 miliona ljudi tvrdi: Koriste me kao žrtveno jagnje!

Srbija danas 22.03.2018
Šta ćemo sledeće saznati. Aleksandar Kogan je svoje podatke o Fejsbuk korisnicima predao kompaniji "Cambridge Analytica" koja ih je dalje zloupotrebila tako što ih je iskoristila za manipulaciju predsedničkih izbora u SAD 2016. godine i dala prednost… »

Vesti dana »