Повезане вести
ДСС: Замрзнути конфликт у интересу Србије
Данас 22.03.2018
Председник Републике Александар Вучић је грађанима Србије упутио из Њујорка јасно признање: политика „и Косово и Европска унија“ је доживела потпуни крах, стоји у писаној изјави председника ДСС Милоша Јовановића. Ту ирационалну… »
Терминална фаза Вучићеве косовске политике
Дојче веле 22.03.2018
Председник Србије бије из свих медијских оружја не би ли указао да се лавовски борио, да је покуцао на сва врата, али да дил са Приштином неће бити сјајан. Чини се да тај дил већ постоји, а сада га треба продати публици. О чему… »
Вучић: Нисам задовољан разговорима, прича о територији Косова затворена за западне силе
СЕЕбиз 22.03.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић казао је вечерас да му се чини да западне силе тврдо стоје на поштовању принципа очувања независности Косова и додао да је то за Србију веома тешко. "Нисам задовољан. Имао сам… »
Вучић у Њујорку: Очекивао сам веће разумевање за Србију
Данас 21.03.2018
Чини ми се да западне земље не желе ни на који начин да разговарају о томе коме припада територија Косова. Они то сматрају завршеним, рекао је председник Александар Вучић за РТС. „Ситуација је тешка. Срби се држе чврсто, али… »
Вести дана »
Изведен је сурови напад; Русија у паници од одмазде? Издали хитно упозорење ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 8 минутајош 24 повезане
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 55 минутајош 17 повезаних