Povezane vesti

Olimpijakos: Nismo razgovarali sa Milojevićem

Olimpijakos: Nismo razgovarali sa Milojevićem

Studio B 22.03.2018
Grčki šampion Olimpijakos demantovao je da je razgovarao sa trenerom fudbalera Crvene zvezde Vladanom Milojevićem oko dolaska na klupu tima iz Pireja. Grčki šampion Olimpijakos demantovao je da je razgovarao sa trenerom fudbalera Crvene zvezde… »
Grci tvrde da Milojević dolazi u Olimpijakos: Odbio je Zvezdu i dobio 2 miliona evra?

Grci tvrde da Milojević dolazi u Olimpijakos: Odbio je Zvezdu i dobio 2 miliona evra?

Telegraf 22.03.2018
Pozamašna ponuda prevazilazi mogućnosti Crvene zvezde. Grčki mediji prenose da će Vladan Milojević narednog leta preuzeti Olimpijakos. Kako navodi Novasports, Milojević je odbio novi ugovor sa Crvenom zvezdom jer ima dogovor sa pirejskim velikanom… »
Mrkela: Pitao sam Milojevića da li ide u Olimpijakos, odgovorio mi je jednom rečju! (video)

Mrkela: Pitao sam Milojevića da li ide u Olimpijakos, odgovorio mi je jednom rečju! (video)

Telegraf 22.03.2018
Zvezda neće lako pustiti Milojevića da ode! Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Olimpijakos demantovali su da će Vladan Milojević preći u pirejski klub na kraju sezone. Grčki mediji su objavili da je Milojević prihvatio ponudu Olimpijakosa od dva… »

Vesti dana »