Повезане вести
Вучић и Тачи у петак у Бриселу
РТС 22.03.2018
Председник Србије Александар Вучић и косовски Хашим Тачи требало би сутра да се састану у Бриселу како би размотрили укупно стање у односима Београда и Приштине, примену постојећих споразума и разменили ставове поводом нове фазе… »
Тачи за РСЕ: Јесам у САД, нисам са Вучићем
Слободна Европа 22.03.2018
Председник Косова Хашим Тачи потврдио је за РСЕ да се налази у Вашингтону, а уочи наставка дијалога са Србијом у петак у Бриселу. Како је рекао, његова посета Америци није везана са посетом председника Србије Александра Вучића… »
"Свако својим послом": Тачи: То што смо Вучић и ја у САД у исто време је случајност
Блиц 22.03.2018
Косовски председнк Хашим Тачи за Радио слободна Европа изјавио је да је случајност што су и он и српски председник Александар Вучић у исто време у САД, али, како је рекао, "свако својим послом", те потврдио да се у петак… »
Тачи: Ја сам у Вашингтону, а Вучић је у Њујорку
РТВ 22.03.2018
ВАШИНГТОН - Председник Косова Хашим Тачи потврдио је за РСЕ да се налази у Вашингтону, а уочи наставка дијалога са Србијом у петак у Бриселу, а његова посета Америци, како је рекао, није везана са посетом председника Србије… »
Тачи у Вашингтону: Консултације са САД о дијалогу са Србијом
Н1 Инфо 22.03.2018
Председник Косова Хашим Тачи потврдио је да се налази у Вашингтону поводом наставка дијалога са Србијом који ће бити одржан у петак у Бриселу. Тачи је у интервјуу за Радио Слободна Европа додао да његова посета Вашингтону нема… »
Вести дана »

Ангелина Топић освојила бронзану медаљу на Светском првенству у Токију уз емотивне тренутке и подршку оца
Наслови.аи пре 27 минутајош 94 повезане

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 6 сатијош 17 повезаних