Povezane vesti
Vučić i Tači u petak u Briselu
RTS 22.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski Hašim Tači trebalo bi sutra da se sastanu u Briselu kako bi razmotrili ukupno stanje u odnosima Beograda i Prištine, primenu postojećih sporazuma i razmenili stavove povodom nove faze dijaloga o… »
Tači za RSE: Jesam u SAD, nisam sa Vučićem
Slobodna Evropa 22.03.2018
Predsednik Kosova Hašim Tači potvrdio je za RSE da se nalazi u Vašingtonu, a uoči nastavka dijaloga sa Srbijom u petak u Briselu. Kako je rekao, njegova poseta Americi nije vezana sa posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića Njujorku. "Ovde sam… »
"Svako svojim poslom": Tači: To što smo Vučić i ja u SAD u isto vreme je slučajnost
Blic 22.03.2018
Kosovski predsednk Hašim Tači za Radio slobodna Evropa izjavio je da je slučajnost što su i on i srpski predsednik Aleksandar Vučić u isto vreme u SAD, ali, kako je rekao, "svako svojim poslom", te potvrdio da se u petak nastavlja dijalog u Briselu… »
Tači: Ja sam u Vašingtonu, a Vučić je u Njujorku
RTV 22.03.2018
VAŠINGTON - Predsednik Kosova Hašim Tači potvrdio je za RSE da se nalazi u Vašingtonu, a uoči nastavka dijaloga sa Srbijom u petak u Briselu, a njegova poseta Americi, kako je rekao, nije vezana sa posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića… »
Tači u Vašingtonu: Konsultacije sa SAD o dijalogu sa Srbijom
N1 Info 22.03.2018
Predsednik Kosova Hašim Tači potvrdio je da se nalazi u Vašingtonu povodom nastavka dijaloga sa Srbijom koji će biti održan u petak u Briselu. Tači je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa dodao da njegova poseta Vašingtonu nema nikakve veze sa… »
Vesti dana »

PSG o snimku na prorežimskim medijima: To nisu naši planovi, niti stavovi
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 19 minutajoš 18 povezanih

Udar na Moskvu posle putinovog odgovora trampu! Ukrajinski dronovi se sručili na rusku prestonicu, pogođene zgrade, napadnut i vojni aerodrom (foto, video)
Kurir pre 13 minutajoš 16 povezanih

Skupština Srbije: Zgrada zatvorena iz bezbednosnih razloga, učiniti sve da skup protekne mirno
NIN pre 55 minutajoš 13 povezanih