Povezane vesti
Šta se ku.Čiš? Ubićemo te kad izađeš! Putnik optužen za napad na kontrolore Bus plusa tvrdi da je brutalno prebijen…
Kurir 22.03.2018
- Pretili su mi i pokušavali da me udare još u tramvaju, a nakon što smo izašli napolje počeli su da me udaraju i šutiraju nogama u glavu. Jedva sam se odbranio i krenuo da zovem policiju, a oni su uleteli u drugo vozilo i pobegli - ovako priča za… »
I kontrolori udaraju: Putnik koji je optužen da je u tramvaju napao dvojicu radnika Busplusa ima totalno drugačiju priču
Blic 21.03.2018
"U tramvaju su mi se unosili u lice i pretili da će me ubiti, a kad smo izašli, dvojica kontrolora su počeli da me udaraju i šutiraju. Stvar se jedva smirila, a oni su nakon toga pobegli u drugo vozilo javnog prevoza, dok sam ja ostao da tražim… »
Vesti dana »
Baljak o blokadi Rektorata: Posle godina uspavanosti i jednog mrtvog mora, nešto se dešava
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
Partizan se oglasio saopštenjem: Poznata budućnost Save Miloševića!
Hot sport pre 1 satjoš 32 povezane
Skup za odbranu dostojanstva Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“: Đaci tražili ostavku direktora (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Potpredsednik Srpske liste: Srbi na severu trpe torturu od takozvanih kosovskih specijalnih policijskih snaga
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana