Povezane vesti
Šta se ku.Čiš? Ubićemo te kad izađeš! Putnik optužen za napad na kontrolore Bus plusa tvrdi da je brutalno prebijen…
Kurir 22.03.2018
- Pretili su mi i pokušavali da me udare još u tramvaju, a nakon što smo izašli napolje počeli su da me udaraju i šutiraju nogama u glavu. Jedva sam se odbranio i krenuo da zovem policiju, a oni su uleteli u drugo vozilo i pobegli - ovako priča za… »
I kontrolori udaraju: Putnik koji je optužen da je u tramvaju napao dvojicu radnika Busplusa ima totalno drugačiju priču
Blic 21.03.2018
"U tramvaju su mi se unosili u lice i pretili da će me ubiti, a kad smo izašli, dvojica kontrolora su počeli da me udaraju i šutiraju. Stvar se jedva smirila, a oni su nakon toga pobegli u drugo vozilo javnog prevoza, dok sam ja ostao da tražim… »
Vesti dana »
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Sahranjen Žan-Mari Le Pen: Ćerka bivšeg lidera francuske krajnje desnice nije mogla da zadrži suze (foto)
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana
Petković: Kurti kampanju počeo pretnjama Srbima nepostojećom vojskom i policijom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana