Повезане вести
Шта се ку.Чиш? Убићемо те кад изађеш! Путник оптужен за напад на контролоре Бус плуса тврди да је брутално пребијен: Шутирали…
Курир 22.03.2018
- Претили су ми и покушавали да ме ударе још у трамвају, а након што смо изашли напоље почели су да ме ударају и шутирају ногама у главу. Једва сам се одбранио и кренуо да зовем полицију, а они су улетели у друго возило и… »
И контролори ударају: Путник који је оптужен да је у трамвају напао двојицу радника Бусплуса има тотално другачију причу
Блиц 21.03.2018
"У трамвају су ми се уносили у лице и претили да ће ме убити, а кад смо изашли, двојица контролора су почели да ме ударају и шутирају. Ствар се једва смирила, а они су након тога побегли у друго возило јавног превоза, док сам ја… »
Вести дана »
Ђурић: Чланице ЕУ да узму у обзир да је ЕК пети пут препоручила отварање Кластера 3
НИН пре 33 минутајош 28 повезаних
Трговински ланци објављују ценовнике сваке недеље: Пуштена у рад платформа „Ценовници по уредби“
Сербиан Невс Медиа пре 13 минутајош 20 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 14 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 34 минутајош 20 повезаних