Povezane vesti

Davidovac: Pokazali smo zube, igrali smo energično

Davidovac: Pokazali smo zube, igrali smo energično

Sportski žurnal 22.03.2018
Crvena zvezda je u četvrtak uveče izgubila od Fenerbahčea rezultatom 80:63 u 28. kolu Evrolige, posle čega ima skor od 11 pobeda i 17 poraza u tom takmičenju. Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac rekao je da će večerašnja utakmica sa… »
Alimpijević: Gubimo utakmice, dobijamo igrače

Alimpijević: Gubimo utakmice, dobijamo igrače

Mondo 22.03.2018
Trener Crvene zvezde izjavio je da je zadovoljan viđenim, bez obzira na poraz od Fenerbahčea, a zahvalio se i publici, na podršci pruženoj "u teškom trenutku za tim". Dušan Alimpijević bio je ponosan na svoje igrače posle poraza od Fenerbahčea… »
Alimpijević: Želim Željku još jednu evropsku krunu...

Alimpijević: Želim Željku još jednu evropsku krunu...

Mozzart sport 22.03.2018
„Mi smo pokušali da ih iznenadimo, ali...“, poručio trener crveno-belih. Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je realan posle poraza od Fenera. On je poželeo Željku Obradoviću da se ponovo popne na krov Evrope, i rekao da nije bilo realno… »
Alimpijeviću nije bitan poraz manjom razlikom, zna se šta je važnije

Alimpijeviću nije bitan poraz manjom razlikom, zna se šta je važnije

Sportske.net 22.03.2018
Trener nije ništa zamerio svojim igračima u duelu sa prvakom Evrope, dobio je ono što mu je važno. Nije Dušan Alimpijević ima zamerki svom timu posle večerašnje pobede protiv Fenerbahčea, kome je poželeo da osvoji Evroligu, a kazao je da Crvenu… »
Dušan Alimpijević: Želim Fenerbahčeu da osvoji Evroligu, a razlog je jasan!

Dušan Alimpijević: Želim Fenerbahčeu da osvoji Evroligu, a razlog je jasan!

Hot sport 22.03.2018
Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević nije previše zamerao svojim igračima posle ubedljivog poraza od Fenerbahčea rezultatom 80:63. Alimpijević je započeo svoje izlaganje na engleskom jeziku i tom prilikom je poručio za koga će navijati u… »
Obradović: Bogdanu želim pravi Ol star meč

Obradović: Bogdanu želim pravi Ol star meč

Mondo 22.03.2018
Trener Fenerbahčea izjavio je da Crvenoj zvezdi nije bilo lako da odigra maksimalnim intenzitetom, znajući da nema gotovo nikakve šanse da uđe u Top 8. Utakmica Crvene zvezde i Fenerbahčea (63:80) u okviru 28. kola Evrolige bila je neuporedivo… »
Alimpijević posle poraza od Fenera: Ponosan sam na igrače

Alimpijević posle poraza od Fenera: Ponosan sam na igrače

Vesti online 22.03.2018
Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su poraženi od Fenerbahčea 80:63 u 28. kolu Evrolige, ali trener Dušan Alimpijević nije bio nezadovoljan. - Izuzetno sam ponosan na svoje igrače i ono što su uradili do sada. Nemam ništa da im zamerim. Napravili… »

Vesti dana »